Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yess! Het wildseizoen is begonnen: Slagerij Lelieveld heeft weer wildworst

Aangeboden door Slagerij Lelieveld 17 oktober 2020

Waar denk je aan bij hazenpeper, hertenbiefstuk, gekonfijte eenden- en fazantboutjes, hazenrug, wilde konijnenbouten, huisgemaakte wildpaté en wildworst? Wildseizoen natuurlijk! Sinds donderdag 15 oktober is het weer zover. Ook bij Slagerij Lelieveld. Eigenaresse Inge Lelieveld: “Vanaf nu kun je alle soorten wild bij ons bestellen. Het meeste hebben we zelfs op voorraad. Lekker voor een herfstachtig diner met een paar vrienden of je gezin, óf om in te vriezen voor de feestdagen.”

“Ons assortiment is groot”, zegt Inge. En het aller-populairst zijn steevast ieder jaar onze wildpaté en onze wildworst. Die laatste maken we van hert en wild zwijn en we kruiden ‘m met tijm en rozemarijn. Mensen vragen gedurende het jaar wel eens of we ‘m als-je-blieft niet kunnen maken, maar ja, wildworst zonder wild is gewoon worst natuurlijk, dus dat gaat niet.”

Tekst loopt door onder de foto

Slagerij Lelieveld
Jos aan het werk Foto: indebuurt

Bezorgen of halen

“We hebben een wildfolder in de zaak waarop je kunt zien wat we allemaal hebben en wat op dat moment de dagprijzen van het wild zijn”, zegt Inge. “Dit kun je ook terugvinden op onze website. Hier kun je naast wild heel gemakkelijk onze andere producten bestellen. Wij spreken met jou een tijd af wanneer je het in de winkel kunt komen halen. Wanneer je liever de deur niet uitgaat, bezorgen we jouw bestelling na sluitingstijd bij je thuis.”

Tekst loopt door onder de foto

Slagerij Lelieveld
De befaamde wildworst Foto: Slagerij Lelieveld

Wildgerecht voor thuis

Behalve wild verkoopt Slagerij Lelieveld ook kant-en-klaarmaaltijden. Die bereiden ze zelf in de ruime keuken achterin de zaak. “Gedurende het wildseizoen zullen we een aantal van deze gerechten ook met wild gaan maken”, gaat Inge verder. “Ideaal voor diegenen die wel graag een wildgerecht op tafel willen zetten, maar geen zin of tijd hebben om dat zelf klaar te maken.”

Tekst loopt door onder de foto

Lelieveld
Ellekes Keuken assortiment Foto: Slagerij Lelieveld

Ellekes Keuken

“Naast onze eigen gerechten verkopen we sinds de zomer ook de ambachtelijke kant-en-klaarmaaltijden van Ellekes Keuken“, zegt Inge. “Die zitten in een glazen pot en zijn tot wel een jaar houdbaar. Deze maaltijden worden gemaakt van eerlijke producten, zonder kunstmatige toevoegingen. We hebben kippenragout, daging rendang van Limousin koeien, een veganistische Bolognese saus met linzen, Thaise kip curry, veganistische pesto met de naam Pistou en Limburgs stoofvlees. Van één pot kun je met twee personen eten en je hoeft er alleen nog maar wat pasta, aardappels of rijst bij te koken. Ideaal.”


Meer over Slagerij Lelieveld ontdekken?

Slagerij Lelieveld slagers

Geopend08:00 - 18:00

Gestelsestraat 122, Eindhoven

Bekijk meer:slagers

Lees ook:

Slagerij Lelieveld

Jos van Slagerij Lelieveld: ‘Dit vak gaat in je genen zitten’

Jos Lelieveld (57) van Slagerij Lelieveld is de derde generatie die het slagersvak uitoefent. Hij zi...
Inge en Jos Lelieveld

Uit eten doe je thuis, met de maaltijden van Slagerij Lelieveld

Oké, we kunnen dan misschien de komende tijd even niet naar een restaurant. Dat wil niet zeggen dat ...

adv.