Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit doet de Stichting Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf voor jou!

Aangeboden door Stichting Huurdersvertegenwoording Woonbedrijf 7 maart 2018

Huur jij een woning via Woonbedrijf, of sta je ingeschreven als woningzoekende? Zo ja, ben je er dan van op de hoogte dat er een speciale Stichting Huurdersvertegenwoordiging voor jou bestaat?

Hmm, wat moet ik me daar precies bij voorstellen? Misschien vraag je je dit nu af. De Stichting Huurdersvertegenwoordiging is een schakel tussen jou en Woonbedrijf en is onafhankelijk. Dat betekent dat ze je niet kunnen helpen met klachten als lekkende kranen, maar ze behartigen wel jouw belangen.

Hartstikke belangrijk!

Wat zijn de toekomstplannen van de coöperatie en wat betekenen deze voor jou als (toekomstige) huurder? De Huurdersvertegenwoordiging heeft goed contact met zowel de gemeente als met Woonbedrijf en kan jouw ervaringen en behoeftes met ze delen. Hartstikke belangrijk dus!

“Samen staan we sterk”

Door onder andere het organiseren van bijeenkomsten en themadagen hoopt de Huurdersvertegenwoordiging met jou in contact te komen. Samen sparren over bijvoorbeeld beschikbaarheid, betaalbaarheid en duurzaamheid, de huurprijzen en hoe er meer aanbod op de markt kan komen. ‘Samen staan we sterk!’ is dan ook het motto. Heb je ineens een lumineus idee, dan kun je gewoon een afspraak inplannen op het kantoor in Eindhoven of telefonisch contact opnemen. En dan zijn ze ook nog eens online te bereiken via Facebook.com/StHVW en het Digitaal Huurderspanel. Hoe meer input er komt van huurders hoe sterker iedereen staat en hoe beter de activiteiten uitgevoerd kunnen worden.

Ga jij dit jaar meer huur betalen?

Elk jaar wordt opnieuw bepaald hoeveel huur je moet betalen. Dankzij de HVW is de huur voor sociale huurwoningen twee keer in drie jaar tijd niet verhoogd. Ieder jaar staan zij op de bres om opnieuw uit te leggen waarom een huurverhoging niet goed is voor jou als huurder, en niet nodig voor Woonbedrijf. Help jij mee om de huren betaalbaar te houden?


Meer over Stichting Huurdersvertegenwoording Woonbedrijf ontdekken?

Stichting Huurdersvertegenwoording Woonbedrijf dienstverlening

Op aanvraag

Hemelrijken 171, Eindhoven

Bekijk meer:dienstverlening

adv.