Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor de leukste feestjes ga je naar Glowgolf!

Aangeboden door 13 juni 2019
Heb je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardagsfuif of gewoon een gezellig avondje met vrienden op de planning staan? Dan is Glowgolf dé uitgelezen plek. Het hele jaar kun je dit spel spelen; weer of géén weer. In de winter is het er comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco’s voor een cool potje golf. 

Bij Glowgolf aan de Vijfkamplaan speel je minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor met als thema ‘avontuur’. Via een Azteekse tempel en een oude mijn, bereik je het sciencefiction gedeelte, waar je tussen de ruimteschepen door moet zien te komen. Hierna kom je aan in de Deep Sea-zone, waar je overrompeld wordt door het prachtige decor. Na deze onderwaterbeleving kom je in de Jurassic-zone, waar de dino’s je opwachten. Alle 18 banen staan vól fraaie decorstukken en de vele hindernissen dagen je uit om een hole in one te slaan. Gaat het jullie lukken?

3D ervaring

Ga je voor de éxtra bijzondere beleving? Huur dan voor €1,- een 3D bril. De vloeren en wanden komen tot leven. Het hele spel is nóg uitdagender met deze extra dimensie. Een rondje Glowgolf met vier personen duurt ongeveer een uur. Daarna geniet je na met een drankje en snack in de gezellige bar en lounge.

Tekst loopt door onder de foto

Glowgolf Eindhoven
Foto: website Glowgolf

Escape en fun rooms

En ze hebben meer: Een aantal vette Escape Rooms bijvoorbeeld en voor kinderfeestjes zijn er speciale glow in the dark Fun Rooms met verschillende thema’s. Een privéfeestje vieren bij Glowgolf? Kan ook. Boek je de skihut Crazy Moose met het hele gezelschap. Er zijn steengrillrestaurants vlakbij, waarbij je heel gemakkelijk combi-arrangementen kunt maken. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Kijk dan hier.

Reserveren

Het kan druk zijn bij Glowgolf in het weekend en tijdens vakantieperiodes. Ze raden je dan ook aan om van tevoren, telefonisch of online te reserveren. Zo weet je zeker dat je ook echt de baan op kunt. Wel zo handig!

adv.