Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit te gekke spel zet je aan het denken!

Aangeboden door Stichting Huurdersvertegenwoording Woonbedrijf 13 september 2019

Racen door grote steden zonder bekeurd te worden? Koning Willem Alexander die door de Hoogstraat of over de Demer loopt? In het spel WOONopoly van Huurdersvereniging Woonbedrijf gebeurt het zomaar. Jij kunt het gratis gaan spelen!

Kaartspelletjes zijn zo leuk vanwege het verrassingselement. Het spel wordt namelijk bepaald door hoe de kaarten worden gedeeld. Dat is ook het idee achter WOONopoly, een simulatiegame bedacht door en voor huurders in opdracht van Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf. Dit spel kun je gratis spelen op je op PC en laptop, en binnenkort ook op je mobieltje of tablet. Het is een strategisch digitaal kaartspel met situaties die iedere huurder zeker zal herkennen. Door slim te spelen kun je succesvol wonen, maar let op voor onverwachte situaties die op je pad komen. Sommige scenario’s zijn bizar maar veel situaties zijn juist heel herkenbaar.

The Sims

De populaire serie The Sims komt voort uit een real-life drama. Will Wright, de ontwikkelaar van het spel, verloor zijn huis tijdens een enorme brand. De ervaringen van zijn leven na de ramp inspireerde hem tot een simulatie waarbij je fictieve personen (Sims) helpt, of juist tegenwerkt om een bestaan op te bouwen in een virtuele wereld. WOONopoly is ook uit het leven gegrepen, compleet met onverwachte situaties die jouw pad zullen kruisen.

Tekst loopt door onder de foto 

Stichting Huurdersvereniging Woonbedrijf
Foto: Stichting Huurdersvereniging Woonbedrijf

WOONopoly is voor alle huurders

Hoewel Stichting HVW opkomt voor de belangen van huurders die (gaan) wonen in een huis van Woonbedrijf, is deze game geschikt voor alle huurders én woningzoekenden in Nederland. De situaties zijn uit het leven gegrepen, van donkere achterpaden tot verkeersdrempels in de straat. Je moet slimme keuzes maken om een goede wooncarrière te doorlopen. Zo kun je goedkoop op een flatje gaan wonen, maar wat gebeurt er wanneer je in een rolstoel terecht komt zonder lift naar jouw appartement? Je kunt natuurlijk alleen letten op jouw persoonlijk woongenot, maar als de buurt verpaupert, dan wordt jij daar ook niet vrolijk van. Dit soort strategische overwegingen maken WOONopoly leuk voor jong én oud!

Tekst loopt door onder de foto

Stichting Huurdersvereniging Woonbedrijf
Foto: Stichting Huurdersvereniging Woonbedrijf

In ontwikkeling

WOONopoly is momenteel in de ontwikkelfase, en jij kunt meehelpen om het spel nog beter te maken! De game is momenteel alleen nog te spelen in je browser, maar binnenkort ook met je iPad en mobiele telefoon. Heb je suggesties of opmerkingen? Geef ze door via de site. Kom ook naar de brainstorm-sessie op zaterdag 14 september van 11.00 tot 15.00 uur op het kantoor van HVW, Hemelrijken 171 in Eindhoven. Aanmelden is niet nodig. Voor gratis hapjes en drankjes wordt gezorgd.

Hier kun je zien hoe het spel eruit ziet:

Gamestill: Stichting Huurdersvereniging Woonbedrijf
Gamestill: Stichting Huurdersvereniging Woonbedrijf
Gamestill: Stichting Huurdersvereniging Woonbedrijf

Meer over Stichting Huurdersvertegenwoording Woonbedrijf ontdekken?

Stichting Huurdersvertegenwoording Woonbedrijf dienstverlening

Op aanvraag

Hemelrijken 171, Eindhoven

Bekijk meer:dienstverlening

Lees ook:

Huurdersvereniging Woonbedrijf

Heb je als huurder een probleem? Deze mensen bellen de directeur voor jou!

Stel: je huurt een woning via woonbedrijf en je hebt een vraag, dan ga je naar de website, je belt, ...
Sociale huurwoning in Eindhoven

Dit doet de Stichting Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf voor jou!

Huur jij een woning via Woonbedrijf, of sta je ingeschreven als woningzoekende? Zo ja, ben je er dan...
Philipsdorp

Ook jij als huurder hebt iets te zeggen!

Ben jij huurder? Dan moet je dit even lezen. Er gaat namelijk veel veranderen voor huurders de komen...

adv.