ReduHair opent nieuwe salon in Eindhoven: ‘We beloven niets wat niet kan’

Aangeboden door ReduHair

ReduHair
Mirjam en Yves Foto: ReduHair

Ze begon zes jaar geleden met een eigen salon voor definitieve ontharing en waxen in Den Bosch. Een schot in de roos, zo bleek. Reduhair van Mirjam Rossen groeide hard en werd al snel uitgebreid met een extra behandelruimte. En nu is er goed nieuws voor óns, want in september opende Mirjam een Eindhovense vestiging aan de Hertogstraat. “We zijn blij dat we hier zijn”, zegt Mirjam. “Eindhoven is een leuke en fijne stad. De gekozen locatie is perfect met voldoende ruimte om naast ontharen en waxen andere behandelingen aan te bieden”

“Onze SHR-behandelingen, waarbij je haartjes grotendeels voorgoed verwijderd, zijn populair bij zowel vrouwen als mannen en het is de meest effectieve methode voor definitief ontharen”, legt Mirjam uit. “SHR staat voor Super Hair Removal en werkt snel en effectief. Bij deze behandeling maakt de haar- en huidskleur niet uit, waardoor ook donkere en pigmentarme huidtypes, fijne, blonde, grijze, en rode haartjes succesvol worden behandeld. De SHR-methode werkt met extreme koeling. Hierdoor is het pijnloos.”

Tekst loopt door onder de foto

ReduHair
Mirjam Foto: ReduHair

Ook waxen van bikinilijn, borstkas of benen is erg gewild. “Wij gebruiken LYCON Precision Waxing”, zegt Mirjam. “Hiervoor gebruiken we natuurlijke hars en bijenwas. Dat zorgt voor een aromatische geur. Het waxen is vrijwel zonder pijn en wordt zo een prettige ervaring. Je krijgt een perfect zachte en gladde huid die zijdezacht aanvoelt. Toen ik 15 jaar geleden begon in dit vak waren er veel minder salons die ontharen aanboden dan nu. Wat óns onderscheid, is dat we gespecialiseerd zijn. Mensen zijn bij ons dus in goede handen. Wij nemen alle tijd en zorgen voor een ontspannen, warme sfeer. We beloven niets wat niet kan. Dat waarderen mensen, want ze komen terug.”

Eerlijk

Volgens Mirjam is belangrijk om te weten dat haartjes nooit voor honderd procent en voor altijd weg zullen blijven. “Wel grotendeels”, legt ze uit. ”Doordat de haren zich in verschillende groeifases bevinden, zijn er zes tot tien behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van het gebied dat gelaserd wordt. Er zullen altijd nog enkele haren achterblijven. Maar die zijn dan vaak heel dun waardoor ze het flitslicht niet goed kunnen absorberen. Wij adviseren om één keer per jaar voor een onderhoudsbehandeling te komen voor de restharen.”

Tekst loopt door onder de foto

ReduHair
Waxing Foto: ReduHair

Twee nieuwe behandelingen

Je kunt bij ReduHair in Eindhoven ook terecht voor twee nieuwe behandelingen: The Ultra Whitening Expres maakt je tanden witter en met Tattoo Gone kun je, zoals de naam al doet vermoeden, je tatoeage laten verwijderen. Dat laatste doet Mirjam niet zelf. Haar zoon Yves Willems (23) opende speciaal daarvoor een eigen salon in het pand aan de Hertogstaat. “Mijn moeder kreeg in Den Bosch regelmatig de vraag of ze ook tatoeages verwijderde”, legt Yves uit. “Dus ik dacht: dat is iets voor mij. Je helpt mensen met het uitwissen van een vervelende herinnering uit een bepaalde periode uit hun leven. Heel bijzonder dat ik dat mag doen.”

Tekst loopt door onder de foto

ReduHair
Yves in zijn salon Foto: indebuurt

Alleen zwarte inkt

Yves volgde een erkende opleiding tot het verwijderen van tatoeages. Hiervoor gebruikt hij een soort laserpistool: de Q-Switched Nd: YAG-lasermethode. “Binnen tien tot twaalf behandelingen zie je niet meer dat er ooit iets heeft gestaan”, zegt hij. “Ik heb er voor gekozen om vooralsnog geen gekleurde tatoeages te verwijderen. Het is mogelijk maar de behandeling vaak twee keer zo lang als een zwarte tatoeage. Het eindresultaat hangt af  van hoe goed de klant de plek daarna verzorgt. Die nazorg-regels zijn nogal streng om tot een goed resultaat te komen. Mensen vinden het vaak moeilijk zich daaraan te houden. Daarom heb ik ervoor gekozen vooralsnog geen gekleurde inkt te verwijderen. ‘’

Veilig

“Bij de YAG methode wordt pigment opgesplitst in kleine fragmenten. Die worden vervolgens afgebroken door het lichaam. Dit is bijna helemaal pijnloos”, gaat Yves verder. “Dat verschilt van persoon tot persoon. Het is wél honderd procent veilig. De huid beschadigt niet en komt puntgaaf onder de inkt vandaan. Een tijd geleden kwam een klant van mij bij een tattooshop voor een nieuwe tatoeage en die tatoeëerder geloofde niet dat daar al ooit iets had gestaan. Gaaf hè. Ik heb best veel contact met tattooshops. Zij verwijzen mensen regelmatig naar mij omdat ze weten dat het werkt wat ik doe.”

Tekst loopt door onder de foto

ReduHair
Foto: ReduHair

Vertrouwen

Voor welke behandeling je ook komt bij Reduhair, je krijgt eerst een intakegesprek. Zodra Mirjam of Yves je verhaal kennen, vertellen ze wat ze voor je kunnen betekenen en hoe volgens hen het vervolgtraject eruit gaat zien. “We zijn met zijn drieën in deze salon in Eindhoven”, zegt Mirjam. “Een klein team. We kennen al onze klanten bij naam en zij weten wie wij zijn. Dat is belangrijk, want je gaat een vaak intiem en persoonlijk traject in. Wij willen dan ook dat mensen steeds bij dezelfde persoon terecht komen voor ene behandeling. Klanten moeten ons vertrouwen en zich op hun gemak voelen.”

Fijne sfeer

Mirjam is trots op de vele goede reviews die ze in de afgelopen zes jaar heeft ontvangen voor haar salon in Den Bosch. “Dat doel streef ik ook na in Eindhoven. En alles wijst erop dat dat gaat lukken. Het wordt hier steeds drukker en mensen komen graag terug. We hebben een fijne huiskamersfeer gecreëerd en zijn flexibel in onze openingstijden. Mensen kunnen met ons bespreken wanneer het schikt. Bovendien zijn we op deze plek goed bereikbaar vanuit omliggende gemeenten en wijken én er is een grote parkeerplaats pal naast onze deur.”

 • Wil jij een 'Nieuw in Eindhoven' alert ontvangen?
  Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Eindhoven.

ReduHair

Hertogstraat 33, 5611 PA Eindhoven

Nu gesloten

Meer informatie

ReduHair

Hertogstraat 33, 5611 PA Eindhoven

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Nieuw in Eindhoven

Ga naar “Bij deze allernieuwste Virtual Reality experience in Eindhoven kun je een uur lang helemaal los gaan”

Bij deze allernieuwste Virtual Reality experience in Eindhoven kun je een uur lang helemaal los gaan

Aangeboden door The Park Playground Eindhoven

The Park Playground
Ga naar “Denice opende een dansstudio voor vrouwen: ‘Door kwetsbaarheid te tonen word je krachtiger’”

Denice opende een dansstudio voor vrouwen: ‘Door kwetsbaarheid te tonen word je krachtiger’

Belladonna
Ga naar “Saskia opent conceptstore aan de Edisonstraat: ‘Bij mij vind je vooral zelfgemaakte hebbedingetjes’”

Saskia opent conceptstore aan de Edisonstraat: ‘Bij mij vind je vooral zelfgemaakte hebbedingetjes’

In onze gids

Ga naar “Joey’s Bakery”

Joey’s Bakery

 • Bergstraat 39
 • Winkelen
 • 09:00 - 18:00
Joey's Bakery

Nu geopend

Ga naar “ZeroForty”

ZeroForty

 • Winkelen
ZeroForty

Nu geopend

Ga naar “MARQUEZA bijoux”

MARQUEZA bijoux

 • Echternachlaan 360
 • Winkelen

Nu geopend

Aanbiedingen

Ga naar “10% extra korting op alle proefpakketten”

10% extra korting op alle proefpakketten

 • Aware Pet Products
 • Geldig t/m 17 juli 2021

Topper

Ga naar “Taartjes: 3 + 1 gratis bij Joey’s Bakery”

Taartjes: 3 + 1 gratis bij Joey’s Bakery

 • Joey’s Bakery
 • Geldig t/m 11 juli 2021
Ga naar “500 gram bonbons voor €10,00 bij Chocolaterie Boulanger Eindhoven”

500 gram bonbons voor €10,00 bij Chocolaterie Boulanger Eindhoven

 • Chocolaterie Boulanger Eindhoven.nl
 • Geldig t/m 11 juli 2021
Chocolaterie Boulanger
Ga naar “Gratis sleutelhanger bij besteding vanaf € 25,- bij Vilt & Meer”

Gratis sleutelhanger bij besteding vanaf € 25,- bij Vilt & Meer

 • Geldig t/m 11 juli 2021
Vilt en Meer

Vacatures

Ga naar “Lunchroommedewerker bij Sissy Boy”

Lunchroommedewerker bij Sissy Boy

 • Sissy-Boy
 • Parttime
Koffie met Kinderen in Eindhoven
Ga naar “Zelfstandig werkend kok bij Natlab”

Zelfstandig werkend kok bij Natlab

 • Natlab
 • Fulltime/Parttime
eindhoven natlab bioscoop
Ga naar “Verkoopmedewerker bij Hunkemöller”

Verkoopmedewerker bij Hunkemöller

 • Hunkemöller Rechtestraat
 • Parttime
Hunkemöller
Ga naar “Weekendhulp hij H&M”

Weekendhulp hij H&M

 • H&M Piazza
 • Parttime
Ga naar “Medewerker (en barista) bij Dunkin’ Donuts”

Medewerker (en barista) bij Dunkin’ Donuts

 • Dunkin’ Donuts
 • Parttime
Dunkin Donuts Eindhoven