Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

QoQo Massage Clinics zoekt masseurs: ‘Je wordt vanzelf een expert’

Aangeboden door QoQo Massage Clinics Eindhoven 22 mei 2020

Je kunt natuurlijk een pilletje nemen als je last hebt van migraine of een hoge bloeddruk. Je kunt óók kiezen voor een nek-, rug en schoudermassage bij QoQo Massage Clinics aan de Willemstraat in Eindhoven. “Ik zou het wel weten”, zegt mede-oprichter en bussiness development manager Robert Reijnders. “Bij ons kom je écht tot rust en je stapt als een herboren mens naar buiten. Ook als je bij ons werkt trouwens. Klinkt goed hé? We zoeken personeel!”

“Het enige dat we momenteel niet mogen aanbieden zijn hoofd- en handmassages”, zegt Robert. “Ook houden onze gasten het gezellige gesprek in de wachtkamer, onder het genot van een kop Chinese kruidenthee, even van ons tegoed voor als het straks weer veilig is. Gelukkig zijn we wél weer open. Daar ben ik al heel blij om.”

Tekst loopt door onder de foto

QoQo Massage Clinics
Foto: QoQo Massage Clinics

Totaalplaatje

Er zijn inmiddels 25 QoQo-vestigingen in Nederland en sinds drie jaar kunnen ook Eindhovenaren heerlijk ontspannen dankzij deze bijzondere salon. QoQo combineert traditionele Chinese therapieën met een gezonde en duurzame levensstijl. “Wij kijken naar het totaalplaatje. Waarom heeft iemand behoefte aan ontspanning bijvoorbeeld? Soms is een massage alleen niet afdoende en is het goed als iemand zijn levensstijl of eetpatroon aanpast. Wij helpen daar graag bij. Zo blijf je niet alleen lichamelijk gezond, maar je voelt je ook beter.”

Tekst loopt door onder de foto

QoQo Massage Clinics
Foto: QoQo Massage Clinics

Combinatie

“In China is massage een onderdeel van de gezondheidszorg. Hier is het ondenkbaar dat je bij een bezoek aan een ziekenhuis eerst wordt gemasseerd totdat je tot rust gekomen bent. Toch zou dat beter zijn. Daarom raden wij mensen die met klachten naar een fysiotherapeut gaan vaak aan om daarnaast massages te nemen. Zij kijken naar het bewegingsapparaat, wij naar de spieren. Een combinatie die je moeilijk los kunt koppelen.”

Acupunctuurpunten

Bij QoQo maken ze gebruik van twee massagetechnieken: Tuina en Shiatsu. “Dat zijn traditionele Chinese medische therapieën”, zegt Robert. “Wij masseren de acupunctuurpunten, maar zonder dat daar een naald aan te pas komt. Je hoeft absoluut geen expert te zijn als je hier komt werken. Dat word je vanzelf, want al onze masseurs volgen naast hun werk een intensieve opleiding binnen onze QoQo Massage Academy, waarin ze zich continu kunnen ontwikkelen. Hoe langer je bij ons werkt, des te meer mag en kun je doen als masseur.”

Tekst loopt door onder de foto

QoQo Massage Clinics
Dit kan momenteel even niet Foto: QoQo Massage Clinics

Feeling

“Stapels diploma’s vinden wij niet belangrijk”, gaat Robert verder. “Masseren kan iedereen leren. Wij zijn juist geïnteresseerd in wie iemand is. Wat is zijn of haar verhaal en motivatie om dit te gaan doen? Want als iemand geen feeling heeft met zichzelf en met de mensen om zich heen, dan voelen onze gasten zich ook niet op hun gemak onder hun handen natuurlijk. Wij zijn op zoek naar masseurs die er blij van worden als mensen met een smile op hun gezicht naar huis gaan.”

Protocol

Tijdens de crisis werken ze bij QoQo met vijf a zes medewerkers tegelijk. “We hebben een protocol opgesteld zodat onze gasten én onze medewerkers absoluut veilig zijn bij ons. Wij willen kwalitatief hoogstaande service leveren. Zeker nu.”

Vacature

Denk jij nu: ze zoeken mij? Solliciteer dan meteen. Wie weet behoor jij binnenkort tot de QoQo-familie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door QoQo Massage Clinics Eindhoven. Meer over QoQo Massage Clinics Eindhoven ontdekken?

QoQo Massage Clinics Eindhoven massagesalons

Geopend09:30 - 23:00

Willemstraat 16, Eindhoven

Bekijk meer:massagesalons

adv.