Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze dagen wordt het afval opgehaald rond Pasen en Koningsdag

Aangeboden door Cure afvalbeheer 7 april 2020

We zitten voornamelijk in en rondom ons huis de komende tijd, maar nog even en het is Pasen en ook Koningsdag staat voor de deur. Feestdagen dus. Dat betekent dat de afvalinzameling rondom deze data anders is dan anders. 

Op 2e Paasdag (13 april) en op Koningsdag (27 april) wordt er geen afval opgehaald in je wijk. Ook de milieustraten en de klantenservice van Cure afvalbeheer zijn op deze dagen gesloten. Cure compenseert deze feestdag met een andere dag. Wordt jouw afval normaal gesproken op een maandag ingezameld? Kijk dan op de afvalkalender op welke dag je jouw kliko wél aan de straat kunt zetten.

Oud papier

In sommige delen van Eindhoven vervalt door tweede Paasdag en Koningsdag de inzameling van oud papier twee keer vlak na elkaar. Cure compenseert (eenmalig) een van deze dagen. Welke dat voor jou is, zie je in de afvalkalender of op Cure Afval-app.

Tekst loopt door onder de foto

Cure app
Foto Cure Afvalbeheer

Ander tijdstip

Het kan goed zijn dat op deze zogenoemde inhaaldagen, de vuilniswagens op een ander tijdstip door je straat rijden dan normaal. Zorg er dus voor dat je afval vóór 7.30 uur uur buiten staat. Dan weet je in ieder geval zeker dat het wordt meegenomen.

Pushmeldingen

Met de Cure Afval-app heb je altijd je eigen afvalkalender bij de hand. Stel push-notificaties in, zodat je tijdig weet wanneer je je afval buiten moet zetten. Zo ben je altijd op de hoogte, ook bij feestdagen! Download ‘m hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cure afvalbeheer. Meer over Cure afvalbeheer ontdekken?

Cure afvalbeheer dienstverlening

Geopend08:30 - 17:00

Lodewijkstraat 3, Eindhoven

Bekijk meer:dienstverlening

Lees ook:

De vernieuwde afvalapp van Cure is nu uitgebreid én gebruiksvriendelijker

Je kende ze natuurlijk al: de afvalkalender én de afvalapp van Cure. Die superhandige reminders waar...

adv.