Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even opletten! Op deze dagen wordt het afval opgehaald met kerst en oud en nieuw

Aangeboden door Cure Afvalbeheer 11 december 2019

Kerst valt dit jaar op woensdag en donderdag. Nieuwjaarsdag is een woensdag. Op die dagen zitten de vuilnismannen- en vrouwen van de ophaaldienst respectievelijk aan het kerstdiner en aan de oliebollen. Komt de vuilniswagen normaal gesproken bij jou op woensdag of donderdag? Dit zijn de inhaaldagen.

De grijze bak

Op woensdag en donderdag 25 en 26 december en woensdag 1 januari wordt er geen afval ingezameld. In de wijken waar altijd op woensdag en donderdag het afval wordt opgehaald, heeft Cure inhaaldagen gepland. Hieronder kun je zien wanneer je wél je grijze kliko buiten kunt zetten.

  • Woensdag 25 december wordt verplaatst naar zaterdag 21 december
  • Donderdag 26 december wordt verplaatst naar zaterdag 28 december
  • Woensdag 1 januari wordt verplaatst naar zaterdag 4 januari

De vuilniswagens rijden waarschijnlijk op een ander tijdstip door jouw straat dan je gewend bent. Zorg er daarom voor dat je grijze bak in ieder geval om 7.30 uur buiten staat.

Let op: het gft-afval en het oud papier wordt met kerst en nieuwjaar niet opgehaald en deze dagen worden ook niet ingehaald. Meer informatie over het ophalen van het afval tijdens de feestdagen lees je hier.

Tekst loopt door onder de foto

Cure Afvalbeheer
Foto: Freekje Groenemans

Milieustraten

Wilde je eens flink gaan puinruimen met de feestdagen? Dat kan, maar op 24 en 31 december sluiten de milieustraten wel al om 16.00 uur. De milieustraten zijn gesloten op:

  • 25 december, 1e kerstdag
  • 26 december, 2e kerstdag
  • 1 januari, nieuwjaarsdag

Cure klantenservice

Wil je graag even bellen met Cure? Handig om te weten dat de klantenservice van Cure op eerste en tweede kerstdag en op nieuwjaarsdag telefonisch niet bereikbaar is. Op 24 en 31 december zijn ze wél bereikbaar tot 16.00 uur. Je kunt natuurlijk altijd een melding maken via het contactformulier.

Afval-app

Cure heeft ook een Afval-app. Heel handig, die kun je downloaden en zo heb je altijd jouw afvalkalender bij de hand. Je krijgt zelfs een reminder wanneer je je container buiten kunt zetten, ook als het een inhaaldag is. Daarvoor moet je wel even de pushberichten onder instellingen aanzetten. De app kun je downloaden via Google Playstore en de AppStore. Je kunt jouw persoonlijke digitale afvalkalender ook hier bekijken.


Meer over Cure Afvalbeheer ontdekken?

Cure Afvalbeheer

Gesloten08:30 - 17:00

Lodewijkstraat 3, Eindhoven

adv.