Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nét buiten Eindhoven wonen? Deze huizen worden nu gebouwd en zijn beschikbaar

Aangeboden door BPD Ontwikkeling B.V. Regio Zuid 16 september 2020

Op zoek naar een nieuwe woning in de buurt van Eindhoven? Dan moet je hier eens kijken: nieuwbouwwijk Huysackers, in Veldhoven. Deze nieuwe, gezellige wijk heeft een dorpse uitstraling, is duurzaam én ligt op een steenworp afstand van Eindhoven. Goed nieuws: er zijn nog enkele vrijstaande woningen te koop waarvan de bouw al is gestart.

Een plek om lekker te wonen, omgeven door bossen en weilanden, maar met alle voorzieningen binnen handbereik. Waar vind je dat nog in de buurt van Eindhoven?

Brabants dorp

Nou, in Huysackers dus! Hier vind je alles wat je je maar kunt wensen. In deze wijk vind je die typische, Brabantse ons-kent-ons gezelligheid: een plek waar kinderen buiten spelen in intieme straatjes, terwijl jij een praatje maakt met de buren. De verschillende architectuurstijlen en van elkaar afwijkende gevels maken deze wijk bijzonder. Heb je schoolgaande kinderen? Die kunnen straks naar school lopen, want de plannen voor de bouw van een basisschool zijn in volle gang.

Tekst loopt door onder de fotogalerij

Huysackers Foto: BPD
Huysackers Foto: BPD
Huysackers Foto: BPD
Huysackers Foto: BPD

Droomhuis voor gezinnen

De vrijstaande woningen hebben een woonoppervlak van 170 m2. Je woont hier aan een hofje waar alleen jij en je directe buren komen én waar de kinderen veilig over straat kunnen. De woningen hebben drie ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet op de eerste verdieping. Liever een extra slaapkamer? Kan ook. De zolder kun je vrij indelen. Ook kun je hier een rustige thuiswerkplek creëren, wel zo handig in deze tijd.

Lagere energiekosten

Je hoeft je niet schuldig te voelen wanneer je de verwarming of het licht aanzet. Dankzij een warmtepomp en zonnepanelen doe je dit op een duurzame manier. Lekker kokkerellen? Dan wel zonder gas: je fornuis is elektrisch want de wijk krijgt geen gasaansluitingen. De woningen zijn volledig energieneutraal. Dat betekent een lage energierekening én natuurlijk een goede daad voor het milieu. Win-win!

Je kunt er snel in

De vrijstaande woningen zijn onderdeel van de eerste fase van Huysackers. De bouw is medio 2020 gestart en dat betekent dat de woningen naar verwachting worden opgeleverd in het tweede kwartaal van 2021. Dat is supersnel! Ben je geïnteresseerd in één van deze vrijstaande woningen in Huysackers? Neem dan meteen een kijkje op de website. Hier vind je alle informatie over de woningen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BPD Ontwikkeling B.V. Regio Zuid. Meer over BPD Ontwikkeling B.V. Regio Zuid ontdekken?

BPD Ontwikkeling B.V. Regio Zuid

Kronehoefstraat 72 , Eindhoven

adv.