Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Minos Pallas brengt Griekenland bij jou thuis

Aangeboden door Minos Pallas 9 april 2020
Naar Griekenland voor een zonvakantie zit er even niet in. Zon hebben we hier momenteel in overvloed en met de bezorg- en afhaalservice van Minos Pallas haal je de Griekse keuken gewoon naar Eindhoven. Net vakantie!

Goed nieuws: Grieks Restaurant Minos Pallas aan de Geldropseweg is open. Nee, je kunt voorlopig nog niet in de tuin of in het gezellige restaurant plaatsnemen, maar ze hebben wél iets bedacht dat daar verdacht veel op lijkt. Je kunt van alle gerechten die er op de kaart staan thuis genieten. Je kunt ze komen halen, óf ze bezorgen je bestelling tot aan je voordeur. Kies maar.

Griekse BBQ

En ze hebben nóg iets tofs, want voor €19,50 per persoon kun je er nu een Grieks barbecuemenu bestellen vanaf twee personen. Heerlijk voor in jouw tuin of op je balkon. De gyros en het pitabrood moet je zelf wél nog even grillen en afbakken. Geen paniek, Minos Pallas levert er duidelijke instructies bij voor de wat minder doorgewinterde koks.

Tekst loopt door onder de Facebookpost

☀️ LENTE! ☀️ Het is prachtig weer en dat betekent : BBQen! Wij hebben speciaal voor u een selectie gemaakt van heerlijk Grieks gekruid vlees, die u kunt afhalen of laten bezorgen! 🚗🇬🇷 Καλη ορεξη! 🇬🇷

Posted by Restaurant Minos Pallas on Sunday, 5 April 2020

Bestellen?

Honger gekregen? Nou, dan weet jij wat er op het menu staat vanavond! Je bestelt je gerechten heel gemakkelijk op dinsdag tot en met zondag tussen 16.00 en 21.00 uur telefonisch op nummer 040 2118623. Liever online? Kan ook. Via Thuisbezorgd, Deliveroo en UberEats.  Ook kun je bestellen bij The Real Greek of Minos Kitchen. Deze restaurants horen bij Minos Pallas. Keuze genoeg dus. Smakelijk eten alvast!

Inspiratie nodig? Bij de foto’s van deze gerechten kun je alcvast je vingers aflikken:

Foto: Minos Pallas
Foto: Minos Pallas
Foto: Minos Pallas
Foto: Minos Pallas

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Minos Pallas. Meer over Minos Pallas ontdekken?

Minos Pallas griekse restaurants

Gesloten16:00 - 00:00

Geldropseweg 440, Eindhoven

Bekijk meer:griekse restaurants

 

adv.