Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Midgetgolfen, mountainbiken en steppen: bij Op Noord kan het weer

Aangeboden door Op Noord actief ontmoeten 9 mei 2020

Net als alle sportverenigingen, horecazaken en veel ondernemers, heeft Op Noord aan de Oude Boschebaan haar deuren moeten sluiten. Maar er is goed nieuws: een aantal activiteiten voor kinderen én sporten die je alleen kunt doen, zijn vanaf nu weer mogelijk. Op Noord heeft de regels aangepast aan de richtlijnen van het RIVM, zodat kinderen tot en met 18 jaar én individuen veilig kunnen sporten. Wij zetten de activiteiten voor je op een rijtje. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Mountainbiken

Mountainbiken
Mountainbiken Foto: Op Noord

Jaa! We kunnen er weer lekker met de mountainbike op uit. Na een korte instructie vertrek je vanuit Paviljoen Op Noord voor een sportieve tocht variërend van 1,5 uur tot een hele dag. Dat is afhankelijk van het programma van die dag. Vanuit het paviljoen zijn de routes rondom Best, Son en Nuenen goed bereikbaar. Of je nu beginner bent, of een gevorderde fietser en of je nu jong bent of oud, mountainbiken is leuk voor iedereen.

Speciaal aanbod

Tijdens de coronaperiode heeft Op Noord een speciaal aanbod: Als je online reserveert en de fietsen op vastgestelde tijdsblokken haalt en retour brengt is het tarief €17,50 voor drie uur of € 21,50 voor een hele dag. Inclusief helm. Voor meer informatie over de activiteit, de nieuwe veiligheidsregels én om je aan te melden kijk je hier.

Midgetgolf

Midgetgolf
Midgetgolf Foto: Op Noord

Zin in een potje midgetgolf? Dan heeft Op Noord goed nieuws! Iedere woensdag en zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur is de leukste midgetgolfbaan van Eindhoven weer geopend voor alle leeftijden. Er wordt op maximaal 9 holes tegelijkertijd gespeeld, zodat onderlinge afstand tussen groepen bewaakt kan worden.

Richtlijnen

Ook tijdens de midgetgolf dienen de richtlijnen van het RIVM te worden nageleefd. 1,5 meter afstand houden dus en even van tevoren reserveren wanneer je wilt komen. Voor meer informatie over de activiteit, prijzen, de nieuwe regels én om je aan te melden kijk je hier.

Sport en fun

Streetdance boog
Streetdance boog Foto: Op Noord

Eindelijk is er weer iets leuks te doen op woensdagmiddag na een ochtend thuisonderwijs. Op woensdagmiddag (in ieder geval in mei, daarna kijkt Op Noord verder) kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar van 13.30 tot 15.00 uur meedoen met een stoer sport en spel-wisselprogramma. Elke week biedt Op Noord twee verschillende activiteiten aan in een anderhalf uur durend programma. Denk aan: midgetgolf, voetbal, hockey, zeskampspellen, mountainbike trail, steprace en nog veel meer.

Aanmelddata

Je kunt je nog aanmelden voor de volgende data: 13, 20 en 27 mei en meedoen kost €7,50 per keer. Voor meer informatie over de activiteiten, de prijzen, de nieuwe regels én om je aan te melden kijk je hier.

Steps huren

Steppen
Steppen Foto: Op Noord

Bij Op Noord kun je steps huren om een steptocht te maken vanaf een locatie naar keuze. Alleen, of met een groep, mits je afstand houdt. Je vertrekt vanaf de Oude Boschebaan en je stept een tocht die je zelf hebt uitgezocht. 

Speciaal aanbod

Tijdens de coronaperiode heeft Op Noord een speciaal aanbod: je huurt nu een step voor € 5,- per 24 uur. Let op: je kunt de steps alleen ophalen op dinsdag t/m zaterdag tussen 9.30 en 15.00 uur. Voor meer informatie over deze activiteit, de nieuwe veiligheidsregels én om je aan te melden kijk je hier.

Nieuwe ontwikkelingen

Wanneer de vraag voor meer activiteiten toeneemt en Op Noord van de overheid meer ruimte krijgt om open te gaan, zullen ze dat natuurlijk via de site en via Facebook naar buiten brengen. Hou deze twee dus goed in de gaten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Op Noord actief ontmoeten. Meer over Op Noord actief ontmoeten ontdekken?

Op Noord actief ontmoeten

Geopend12:00 - 18:00

Oude Bosschebaan 11 , Eindhoven

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.