Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mevrouw de Aankoopmakelaar is nieuw in Eindhoven: ‘Je kunt bij ons alle stress loslaten’

Aangeboden door Mevrouw de Aankoopmakelaar Eindhoven 3 juli 2020

Bij een makelaar denk je misschien aan driedelige pakken en beige schoenen? Niet bij Mevrouw de Aankoopmakelaar dus. De vakvrouwen die de verschillende filialen runnen houden het informeel, maar duiken wel professioneel en met hart en ziel in de materie voor jou. Zo kun jij het huis van je dromen kopen. Mevrouw de Makelaar is vanaf 1 juli ook in Eindhoven te vinden en de woman in charge in onze stad is Linda Weber.

“Wij focussen ons puur en alleen op de aankoop van een woning’, zegt Linda. “De verkoop laten we aan andere makelaars over. Wij hebben namelijk geen belang bij het winst maken op een huis, maar willen alleen het beste voor de kopers. Dit is wat we doen en daar zijn we heel secuur in. De woningmarkt is krap. Een goed huis vinden is moeilijk, want er zijn nu eenmaal te weinig woningen. Het is belangrijk dat er iemand is die je daarin goed begeleidt dus.”

Tot in de puntjes

En dat begeleiden nemen ze bij Mevrouw de Aankoopmakelaar heel erg serieus. “Mensen kunnen volledig de stress loslaten”, vertelt Linda. “Ik regel alles van A tot Z en op alle vlakken en niveau’s in het proces. Ik let niet alleen op bouwtechnische aspecten, juridische bepalingen en natuurlijk op de prijs, maar ik check ook of er misschien nog een olietank in de tuin ligt die al dan niet is gereviseerd. Heel vervelend als je er na de aankoop pas achter komt dat vervuilde grond moet worden afgegraven natuurlijk. Dat zijn hoge kosten. Ik zoek alles helemaal tot in de puntjes uit.”

Tekst loopt door onder de foto

Mevrouw de Aankoopmakelaar
Eigenaresse Esther en Linda Foto: Mevrouw de Aankoopmakelaar

Emotioneel proces

Mevrouw de Aankoopmakelaar heeft vanaf nu, met de regio Eindhoven en omgeving erbij, negen vestigingen in Nederland én een in Spanje, die allemaal worden gerund door vrouwen. “Het kopen van een woning is niet zomaar iets dat je tussen de soep en de aardappelen doet”, zegt Linda. Wij vrouwen begrijpen het emotionele proces van het kopen van een huis heel goed en kunnen daar mensen in bijstaan. We gaan mee naar elke bezichtiging, we lezen alles én we bijten ons er helemaal in vast. Dat is misschien wel een beetje een vrouwending. Dat wil overigens niet zeggen dat wij er alleen zijn voor vrouwen die een huis willen kopen. Wij hebben net zoveel mannelijke als vrouwelijke klanten.”

Veel ervaring als makelaar

Linda heeft heel veel zin om de Eindhovense vestiging te gaan runnen. Ze vertelt: “Als makelaar heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan. Zo heb ik onder andere mijn eigen makelaarskantoor gehad in Eindhoven. Na een uitstapje in een andere branche begon het toch weer te kriebelen. Toen ik dit bedrijf tegenkwam sprak de professionele visie en werkwijze me meteen aan. Ik heb me  gespecialiseerd in deze tak van de woningmarkt en nu is het tijd om van de vestiging in Eindhoven een groot succes te maken.”

Tekst loopt door onder de foto

Mevrouw de Aankoopmakelaar
Foto: Mevrouw de Aankoopmakelaar

Droomwoning vinden

“Samen met de klant hun droomwoning helpen zoeken, vinden en uiteindelijk succesvol aankopen: dáár doe ik het voor’, zegt Linda tenslotte. “Ik ben zelf opgegroeid in Eindhoven. Een bruisende en breed georiënteerde stad waar veel gebeurt. Dus wil je graag in de levendigheid van het centrum wonen of zie jij jezelf meer in het rustige, groene gedeelte? Wij hebben voor alle rangen, standen en nationaliteiten iets te bieden. Neem contact op voor een persoonlijke of online kennismaking.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mevrouw de Aankoopmakelaar Eindhoven. Meer over Mevrouw de Aankoopmakelaar Eindhoven ontdekken?

Mevrouw de Aankoopmakelaar Eindhoven makelaars

Weegschaalstraat 3, Eindhoven

Bekijk meer:makelaars

adv.