Met deze cadeaus scoor je punten bij íedereen!

Aangeboden door Chocolate Company café 18 november 2017

De feestdagen liggen weer in het verschiet. Hartstikke leuk en gezellig, met zijn allen rondom de jute zak van Sinterklaas en later rondom de kerstboom. Maar die zak moet gevuld en de stal onder de kerstboom ook. Stress!

Nergens voor nodig. Relax! Want waar wordt íedereen nou blij van? Precies: chocolade. Op de boterham, uit het vuistje, in de warme melk of om in te dippen. En ach, december staat toch al voor veel eten, dus een chocoladeletter meer of minder maakt ook niet meer uit.

Speciale cadeautjes

Bij de Chocolate Company op Eindhoven station kun jij alles vinden wat met deze ultieme lekkernij te maken heeft. Je kunt er een beker warme chocomelk halen als je op doorreis bent (héérlijk met dit weer), maar wist je dat je er ook speciale cadeautjes kunt scoren? Voor in schoenen, groot en klein, kunnen dat bijvoorbeeld chocoladeletters zijn.

De bonbons – Bombons heten ze bij de Chocolate Company – zijn een prima presentje voor elke gelegenheid en voor elk persoon. Hoewel, die truffels met champagne zijn misschien meer voor 18+.

Lekker na een potje gourmetten

Ook over een dessert hoef jij je knappe kop niet te breken. Want met een heuse chocoladefondue ga je punten scoren. Lekker na een potje gourmetten of het verorberen van een kalkoen. Zowel de speciale fondueset als de hotchocdip (in 11 smaken!) zitten in het assortiment.

Je vindt dit chocolade walhalla op het station aan de kant van de taxi’s. Ben je druk, druk, druk? Dan kun je ook gewoon via e-mail laten weten wat je wil bestellen en het in de winkel ophalen wanneer het jou uitkomt. Handig toch?

Chocolate Company café cafés

Stationsplein 22-13, Eindhoven

Bekijk meer:cafés

adv.