Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met de lekkernijen van Danny Megens wordt thuisblijven een feestje

Aangeboden door Keurslager Danny Megens 9 oktober 2020
De winter staat weer voor de deur. Dat betekent lekker comfortabel genieten van de warmte in je huis. Zeker nu we worden geadviseerd om zoveel mogelijk binnen te blijven. Met de grillgerechten van Keurslager Danny Megens is dat alles behalve een straf. In de vitrine aan de Woenselse Markt liggen de gegrilde haantjes, billetjes, hammetjes en spareribs te wachten op dat gezellige diner bij jou thuis. En Danny heeft een verrassing! 

Bij Keurslager Danny Megens maken ze alles volgens eigen recept en ze verkopen er producten die je nergens anders kunt krijgen. Je vindt er onder andere de lekkerste belegde broodjes, heerlijke schepsalades, grillpannetjes vol huisgemarineerde producten uit eigen grilloven, complete maaltijden en gezellige gourmet- of fonduepakketten. Thuisblijven wordt echt een feestje zo.

Tekst loopt door onder de foto

Danny Megens
Foto: indebuurt

Vierde persoon gratis

“Nu we vooral thuis zijn, is het natuurlijk gezellig om samen met het gezin te genieten van iets lekkers”, zegt Danny. “Samen gourmetten bijvoorbeeld. Dat vlees haal je natuurlijk niet bij de supermarkt. Ambachtelijk vlees is niet alleen veel lekkerder, maar ook gezonder. Daarom hebben we een verrassing voor iedereen die bij ons een gourmetpakket bestelt: de vierde persoon eet tot 31 oktober 2020 gratis! Je kunt je pakketten bij ons komen ophalen in de winkel, of we bezorgen aan huis. Wanneer je de pakketten liever alvast wilt invriezen voor de feestdagen dan kan dat natuurlijk heel goed. Alles is supervers.”

Veilig en gezellig winkelen

Op zaterdag tijdens de weekmarkt staan de klanten in de rij voor een gerild kippetje, maar ook op andere dagen is het druk in de slagerij. “Er is hier altijd aanloop omdat al die andere winkels er zijn”, zegt Danny. “Mensen maken een praatje, drinken een kopje koffie in onze corner en nemen dan vaak impulsief iets lekkers mee naar huis omdat onze vitrine er zo uitnodigend uitziet. Wij bieden een extra stukje winkelbeleving. Ik vind dat belangrijk. We houden ons uiteraard aan de maatregelen en zorgen ervoor dat iedereen bij ons veilig kan komen winkelen.”

Tekst loopt door onder de foto
Danny Megens
Alles wordt vers bereid Foto: indebuurt

Gratis thuisbezorgd

Mocht je nu toch liever niet naar buiten gaan om boodschappen te doen, dan begrijpen ze dat bij Danny Megens. Daarom bezorgen ze binnen Eindhoven desgewenst de bestelling gratis bij je thuis. Alles dus, van grill-, barbecue- en gourmetpakketten tot salades, verschillende vleeswaren, hapjespannen en complete maaltijden. Plaats je bestelling hier, dan stuurt de slagerij je een betaalverzoek en wordt de bestelling veilig, op gepaste afstand bij je voor de deur afgeleverd. Smakelijk eten vast!

Lees ook:

Danny Megens

Slager Danny Megens wil zich onderscheiden: ‘Karbonades heeft iedereen al in de vitrine liggen’

Als Danny Megens (46) op zijn achttiende geen schouderblessure had gekregen, was hij nu sportdocent ...

adv.