Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mega Bowling Eindhoven heeft heel veel leuke jobs in de aanbieding!

Aangeboden door Megabowling Woensel 10 november 2019

Vijftien jaar geleden verhuisde Mega Bowling Eindhoven van de Limburglaan naar de Vijfkamplaan in Woensel. Lambert van Leeuwen (60) verhuisde mee. Hij begon er 25 jaar geleden als barkeeper en werd pin chaser: pinnen rechtzetten en ingrijpen wanneer er ballen blijven hangen onder andere. Inmiddels beheert, bedient en onderhoudt hij al jaren de machines op de baan. Lambert: “Ik spring soms ook bij achter de bar en in de bediening. Er is hier altijd wel iets te doen.”

Dit bowlingcentrum heeft 33 bowlingbanen en is de allergrootste van Nederland. Ze hebben de nieuwste technische snufjes op bowlinggebied. Beneden zijn maar liefst 26 banen naast elkaar, met grootbeeldvideoschermen erboven. In de banen zitten hekjes die automatisch omhoog kunnen als kinderen aan het bowlen zijn. Alle banen hebben zelfs een iPad: kun je zelf tussen je strikes door intypen wat je wilt eten of snacken. Handig! Boven is nóg een verdieping. Daar is het grillrestaurant met nóg zeven luxe bowlingbanen, met discoverlichting. Daar is ook een apart restaurantgedeelte bij. Je kunt hier met 220 vrienden, collega’s of familieleden bowlen én eten

Tekst loopt door onder de foto

Mega Bowling Eindhoven
Mega Bowling Eindhoven Foto: indebuurt

Up-to-date blijven

“Toen ik hier kwam werken, werden de machines nog handmatig bediend”, zegt Lambert. “Zeven jaar geleden kregen we nieuwe. Die kunnen vanaf een computer worden bestuurd. Daar heb ik een cursus voor gevolgd, want er komt een hoop kijken bij zo’n nieuw gedigitaliseerd systeem. Wel leuk dat ik op mijn leeftijd iets totaal nieuws heb kunnen leren. Het houdt je up-to-date.” Eigenaar Eelco Zweedijk: “Ons personeel krijgt altijd de kans om door te groeien. Ben je ergens goed in? Laat het maar zien en je mag het gaan doen. Ook mag je opleidingen en cursussen volgen.”

Alleen maar vrolijke mensen

“Het leuke van werken in een bowlingcentrum is dat je altijd te maken hebt met vrolijke mensen”, gaat Eelco verder. “Mensen hebben een uitje, dus ze zijn blij. Daar word je zelf ook blij van.” Het is altijd lekker druk bij Mega Bowling Eindhoven. Ze zijn daarom altijd op zoek naar goed personeel. Eelco: “We hebben onder andere plek voor barkeepers en runners die dienbladen met drankjes en hapjes wegbrengen .Ook kun je aan de slag als afwasser, of in de bediening. We hebben een vrolijk, hecht en gedreven team, dus je gaat sowieso altijd fluitend naar je werk.”

Tekst loopt door onder de foto

Mega Bowling Eindhoven
Mega Bowling Eindhoven Foto: indebuurt

Afwisseling

“Je mag ook meerdere functies kiezen”, zegt Eelco. “Graag zelfs, want als je flexibel inzetbaar bent dan heb je een hele afwisselende baan. Voor ons is het belangrijk dat mensen iets zoeken voor de lange termijn, dus hoe leuker het is, des te groter de kans dat mensen willen blijven. Het is vooral belangrijk dat je van mensen houdt én dat je bereid bent om ’s avonds, in de weekenden en op feestdagen te werken. Verder maakt het echt niet uit of je oud of jong bent en wat je achtergrond is. Als je maar enthousiast bent. En fit, want we zijn echt héél groot, dus je legt heel wat afstanden af op een avond.”

Storingen vóór blijven

Ook is Mega Bowling op zoek naar en technische man of vrouw. Lambert: “Ik ben voorlopig nog niet weg, maar het wordt tijd dat ik mijn kennis ga overdragen.” Eelco: “De GSX pinsetter machines, zoals ze heten, worden continu onderhouden. Zo proberen we storingen voor te blijven.” Als technisch medewerker prepareer je overdag de banen en gaat aan de gang als er een storing is. Daarnaast heeft Mega Bowling plek voor een assistent bedrijfsleider. Eelco: “Een bowlingbaan runnen is heel veel werk, dus ik kan wel een goede rechterhand gebruiken.”

Tekst loopt door onder de foto

Mega Bowling Eindhoven
Lambert’s werkplek áchter de banen Foto: indebuurt

Gratis bowlen

Zowel Eelco als Lambert waren vroeger fervent bowlers. Eelco: “Ik brak alleen acht jaar geleden mijn pols  en dat was het einde van mijn bowlingpret.” Lambert: “Ik speelde elk weekend en was best goed. Ik deed zelfs mee aan wedstrijden. Vandaar ook dat ik hier ben gaan werken. Inmiddels ben ik gestopt. Tja, zo gaan die dingen.” Eelco: “Je hoeft trouwens geen bowler te zijn om hier te werken, maar je kunt het altijd worden natuurlijk. Onze medewerkers mogen namelijk gratis spelen.”

Zie jij het wel zitten om hier te komen werken? Kijk dan op de website als je meer wilt weten over Mega Bowling Eindhoven. Je CV en motivatie kun je sturen naar [email protected]

 

Mega Bowling Eindhoven
Flyer: Mega Bowling Eindhoven

Meer over Megabowling Woensel ontdekken?

Megabowling Woensel bowlingcentra

Gesloten09:00 - 18:00

Vijfkamplaan 6-A, Eindhoven

Bekijk meer:bowlingcentra

adv.