Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jeroen en Brigitte kochten dit pareltje maar moesten er wel even ‘doorheen’ kijken

Aangeboden door Ligtvoet Makelaardij 12 oktober 2019

Als je je huis wilt verkopen, dan schakel je een makelaar in. Maar wat als je een woning wilt aankopen? En wat als je je nieuwe woning nog niet eens hebt gevonden? Jeroen en Brigitte van der Putten doorliepen dit proces samen met een aankoopmakelaar van Ligtvoet Makelaardij en dat beviel goed.

Jeroen en Brigitte hebben twee kinderen. Ze hadden nog geen huis op het oog, maar wilden graag een gelijkvloerse woning wegens omstandigheden. Jeroen: “We wilden het liefst in Stratum blijven, in ons karakteristieke jaren 30-huis. We waren namelijk heel trots op onze mooie woning met tuin, waar we sinds 2005 woonden. Helaas stonden in deze buurt geen gelijkvloerse huizen. We hebben gezocht in Eindhoven, Waalre en Geldrop. En als we dan een woning op het oog hadden, dan was deze vaak bedoeld voor een huishouden met twee personen.”

Tekst loopt door onder de foto

Ligtvoet Makelaardij
Foto: Ligtvoet Makelaardij

Meteen verliefd

Toen kwam een huis aan de Dorpsstraat in Aalst te koop. Jeroen: “Vriendinnen van ons reden voorbij en zeiden letterlijk: “Nou jongens, daar hoef je niet langs. Het ziet er niet uit!” Eigenwijs als ze waren gingen de twee toch kijken en wat denk je: ze waren meteen verliefd. Achter de voordeur bleek namelijk een pareltje verborgen te zitten, waar je even doorheen moest kijken. “Ligtvoet Makelaardij nam het gehele aankooptraject voor hun rekening”, zegt Jeroen. “Aankoopmakelaar Jelle onderhandelde over de juiste prijs en de gewilde termijn. Echt top!” Sinds juni woont de familie in hun nieuwe stulpje.

Heldere communicatie

“We hadden inmiddels zo’n fijn gevoel bij Jelle, dat we hem óók hebben gevraagd voor de verkoop van onze oude woning”, gaat Jeroen verder. “Hij straalt vertrouwen uit en hij heeft veel kennis waar je als verkoper behoefte aan hebt. Hij vertelt je precies wat er van je verwacht wordt.”


Meer over Ligtvoet Makelaardij ontdekken?

Ligtvoet Makelaardij makelaars

Geopend08:45 - 17:30

Sint Gerardusplein 20, Eindhoven

Bekijk meer:makelaars

Lees ook:

Ligtvoet Makelaardij

Frans en Marianne verkochten hun huis via Ligtvoet Makelaardij: ‘We hadden voor bubbels moeten gaan’

De beste reclame voor een bedrijf komt natuurlijk van blije klanten. Marianne en Frans Dillen verkoc...

adv.