Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaa! We kunnen weer naar het Packhuys van sinterklaas in de Heuvel!

Aangeboden door Winkelcentrum Heuvel 18 november 2019

Joehoe! Sinterklaas is weer in ons land. Dit weekend werden hij en zijn Pieten warm onthaald in Eindhoven. En wat een mooi feestje was dat! Volgens de traditie is de goedheiligman dit jaar weer te gast in winkelcentrum Heuvel. Op zaterdag 23 november wordt ‘Het Packhuys’ officieel geopend en kunnen alle Eindhovense kinderen zich tot en met woensdag 4 december onderdompelen in de wereld van Sinterklaas!

De afgelopen jaren had de Sint het prima naar zijn zin tijdens zijn verblijf in winkelcentrum Heuvel in de binnenstad. En omdat je goede dingen niet moet veranderen, komt hij er ook dit jaar weer logeren. In ‘Het Packhuys’ is superveel te beleven. Sint en zijn Pieten staan klaar om een te gekke klomp te knutselen en kinderen kunnen er een overheerlijke speculaaspop versieren. Ook kunnen de kids er een gave Sint glittertattoo laten zetten, of zich laten schminken door een van de Pieten in het Packhuys. Leuk, toch? Kom dan langs op één van de onderstaande dagen:

  • Zaterdag 23 november                        12.30 – 16.30 uur
  • Zondag 24 november                           12.30 – 16.30 uur
  • Woensdag 27 november                      13.30 – 17.00 uur
  • Zaterdag 30 november                        12.30 – 16.30 uur
  • Zondag 1 december                              12.30 – 16.30 uur
  • Woensdag 4 december                        13.30 – 17.00 uur

Goed doel

Je kunt helemaal gratis naar ‘Het Packhuys’ van Sinterklaas. Dit jaar steunt ’Het Packhuys’ van Sinterklaas in de Heuvel het initiatief van pakjeshuis van Radio JND. Tot zondag 1 december 16.30 uur kan je in de Heuvel je speelgoed inleveren voor kinderen in armoede in Brabant. De Pieten (hoofdletter P) zullen er voor zorgen dat al het speelgoed terecht komt bij het initiatief van Radio JND.

Over Heuvel

Een dagje winkelen in Eindhoven begint bij de Heuvel. Het grootste overdekte winkelcentrum van Eindhoven, Heuvel Eindhoven. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met een ruime luxe parkeergelegenheid direct onder het winkelcentrum. Met meer dan tachtig fashion en lifestyle winkels, restaurants en ruimte voor entertainment vind jij hier altijd wat je zoekt!


Meer over Winkelcentrum Heuvel ontdekken?

Winkelcentrum Heuvel winkelcentra

Gesloten10:00 - 18:00

Heuvel Galerie 133, Eindhoven

Bekijk meer:winkelcentra

adv.