Hedde gij al een skon pekske? Nee? Effe naar De Kei dan!

Aangeboden door Carnavalswinkel De Kei 9 januari 2018

Alaaf! Carnaval staat alweer voor de deur. Heb je nog geen inspiratie voor een echt goede outfit waarmee je de sier gaat maken? Wij vonden het helemaal niet erg om ons op te offeren om wat voorbeelden te showen. Carnavalswinkel De Kei vond dat geen enkel probleem en liet ons alles passen wat we maar wilden. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

En dat was nog lastig, want mèn wat is dit een grote winkel! Er is zelfs een aparte outlet-hoek. Eigenaar Jeroen: “Misschien zijn we wel de grootste carnavalswinkel van Eindhoven.” Maar het grootste voordeel van De Kei is het uitgebreide assortiment accessoires. Van schmink tot pruiken en van knotsen tot dirndljurkjes en apenpakken. Leuk, leuk! Je vindt hier dus alles om je van kop tot kleine teen te verkleden. De pop-up winkel is tot en met 10 februari zeven dagen per week geopend. Jeroen: “En dan willen we zelf ook de polonaise in, haha.” Wil jij ook zo’n skon pekske hebben? Kun je winnen!

Astronautje. Of is het Elvis?

Erbij lopen als een zak aardappelen

Nieuws: Markies ontsnapt uit de Efteling!

Flamenco aan, hoedje op en…OLÉ!

Een kwaaie kabouter spillebeen

Foto's indebuurt

Carnavalswinkel De Kei feestartikelen

nu open13:00 - 18:00

Geldropseweg 63

Bekijk meer:feestartikelen

 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Carnavalswinkel De Kei en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie