Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heb je als huurder een probleem? Deze mensen bellen de directeur voor jou!

Stel: je huurt een woning via woonbedrijf en je hebt een vraag, dan ga je naar de website, je belt, of je gaat langs bij het kantoor op de Wal. Toch? Maar soms heb je vragen waar je verhuurder geen antwoord op heeft, misschien luisteren ze niet echt, of je wilt gewoon liever ervaringen uitwisselen met andere huurders. Dan kun je terecht bij de Huurdersvertegenwoordiging van Woonbedrijf. Dat is een vrijwilligersorganisatie die meer invloed heeft dan je misschien denkt.

Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf is een stichting die bestaat uit huurders, net als jij. Het zijn vrijwilligers die, als dat nodig is, ondersteund worden door professionals. Onder de naam ‘Huurders van Woonbedrijf’ praten zij met huurders, met de woningcorporatie zelf én met de gemeente. Zo zetten ze zich in om wonen betaalbaar te houden, woningen beter te maken én om de stem van huurders te laten horen. Jouw stem dus!

Korte lijntjes

Heel simpel, als huurder heb je helaas niet zoveel invloed. Je kunt niet even de directeur van Woonbedrijf een mailtje sturen als je een probleem hebt. Maar als jij én jouw buren nu dezelfde problemen hebben, dan kan de huurdersvertegenwoordiging wél een mail sturen naar de directeur, of direct de persoon aanspreken die over dit onderwerp gaat. Met andere woorden: de lijntjes zijn korter. Da’s handig!

Tekst loopt door onder de foto

Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf
Foto: Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf

Meer mensen met hetzelfde probleem

Er is nogal een verschil tussen algemeen belang en een individueel probleem: wanneer jouw dakgoot doorhangt is dat een individueel probleem. Als het achterpad donker en gevaarlijk is, dan is dat vervelend voor de hele buurt. En als de helpdesk van Woonbedrijf voor niemand bereikbaar is, tja, dan heeft dat invloed op iedereen. Jij bent vaak niet de enige die ergens mee zit. Als de huurdersvertegenwoordiging patronen ziet die meer mensen aangaan, dan gaan ze met Woonbedrijf praten om daar een oplossing voor te vinden. Denk jij nu: ik heb ook best iets dat ik kwijt wil aan Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf? Kijk dan op de website voor informatie hoe je ze kunt bellen, mailen, schrijven of bezoeken.


Meer over Stichting Huurdersvertegenwoording Woonbedrijf ontdekken?

Stichting Huurdersvertegenwoording Woonbedrijf dienstverlening

Op aanvraag

Hemelrijken 171, Eindhoven

Bekijk meer:dienstverlening

Lees ook:

Sociale huurwoning in Eindhoven

Dit doet de Stichting Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf voor jou!

Huur jij een woning via Woonbedrijf, of sta je ingeschreven als woningzoekende? Zo ja, ben je er dan...

adv.