Ga je verbouwen maar nog geen idee hoe en wat? Geen zorgen, Ross is hier!

Aangeboden door Ross Eindhoven 10 februari 2019

Een verbouwing kan een fikse klus zijn. Zeker als het om een compleet nieuwe badkamer of keuken gaat. Welke tegels ga je gebruiken, wat voor kleur, welk materiaal? Als je door de bomen het bos niet meer ziet raden we je één ding aan: op naar Ross!

‘Wie is Ross dan?’, horen we je denken. Dat is een winkel die gespecialiseerd is in sanitair, keukens, tegels en verbouwing. Alles wat je nodig hebt onder één dak dus. Wel zo handig! Wij gingen even een kijkje nemen.

5 sterren badkamer

Zodra je de drempel van de showroom overstapt sta je meteen tussen de luxe keukens. Een stukje verder waan je je in een badkamer van een 5 sterren hotel. Je zou meteen een duik in zo’n luxe badkuip willen nemen.

3D presentatie

We spreken met eigenaresse Angelique. “We kunnen alles voor je regelen. Zit je te worstelen met de inrichting van je nieuwe keuken? Ross heeft een eigen interieurstylist die je kan begeleiden. Heb je op Pinterest dé tegels gezien waar je spontaan verliefd op bent geworden? Wij zoeken net zolang tot we ze voor je gevonden hebben. Nee is bij ons geen optie.” Ze laat ons ook een 3D presentatie zien. Als jij je wensen kenbaar hebt gemaakt kun je het eindresultaat alvast bekijken van alle kanten. Tot aan de handgrepen op de kastjes aan toe. Cool!

Oud huis uit, nieuw huis in

Deze toppers kunnen je al het werk uit handen nemen. Renoveren, stucen, elektra aanleggen, een dakkapel bouwen… You name it. In principe hoef jij alleen je sleutel af te geven, lekker ergens anders te logeren en terug te komen in een nieuwe woning. Zo klinkt een verbouwing ineens een heel stuk relaxter, nietwaar?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ross Eindhoven Meer over Ross Eindhoven ontdekken?

Ross Eindhoven speciaalzaken

Nu gesloten10:00 - 17:30

Herentalsweg 4b, Eindhoven

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.