Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Eindhoven

Aangeboden door FÏNLEY 28 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Eindhoven. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Blue Collar Hotel

FÏNLEY
Foto: ©Yourlittleblackbook.me

Naast overnachten kun je in het Blue Collar Hotel op Strijp-S kun je ook relaxt je zondagmiddag doorbrengen in het sfeervolle café. Met een tafeltje vol tapas of een van de zes overheerlijke Blue Collar Burgers. Een hele goede combinatie trouwens, met een FÏNLEY Tonic of een Bitter Lemon.

Natlab

Wat is er nou fijner dan op zondagmiddag een filmpje pakken in het Natlab? In het voormalig natuurkundig laboratorium van Philips kun je altijd de allernieuwste films zien. Iedere donderdag wordt het programma ververst. Na de film kan je lekker blijven hangen in het gezellige restaurant.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Ijsbaan op de Markt

Doen kerst eindhoven 2018
Foto: indebuurt.nl

Van 12 december tot en met 5 januari kunnen we weer schaatsen op De Markt. Laat je schaatsmoves zien, kom in de kerstvibes en warm daarna lekker op in het gezellige cafeetje.

 Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.