Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Moet je proeven: dit is het nieuwste drankje bij McDonalds

Aangeboden door McDonald’s Noord-Brabantlaan 30 januari 2018

Ben jij ook zo dol op koffie met een gebakje? Hunker je ’s ochtends meteen naar je eerste Latte Macchiato van de dag? Bij de McDonalds aan de Noord-Brabantlaan kun jij je dagelijkse bakkie halen in het McCafé.

McCafé is een aparte balie in de bestaande McDonald’s waar je terecht kunt voor koffie, thee, gebak en koekjes. Eigenlijk alles wat je kent van andere populaire koffiezaakjes. Vanaf 7.00 uur ’s ochtends tot 2.00 uur in de nacht is het geopend. Onderweg naar werk een take-away koffie scoren en je kunt weer ’aan de bak’. En stukken lekkerder dan de – toch vaak wel slappe – koffie bij benzinestations. Maar ook tijdens het flexwerken (is dit filiaal perfect voor), of na het diner als de kinderen nog even losgaan in het speeltuintje is zo’n koppie zwart goud meer dan welkom.

Een ’flat white’ of een ’iced frappe caramel’

Je hebt de keuze uit verschillende soorten écht goede koffie. Van espresso, macchiato, cappuccino en ’flat white’ (twee shots espresso met volle gestoomde melk) tot het zwaardere werk als de ’iced frappe caramel’ (ijskoffie met chrushed ice en vleugje caramel bedekt met een laag slagroom). Speciaal voor kleintjes is de ’babyccino’ bedacht. Een bekertje opgeschuimd melk. De medewerkers hebben een speciale training gehad waarin ze hebben geleerd de verschillende koffie’s goed te bereiden. Echte barista’s.

En dan… De zoetigheden!

Voor bij de koffie zijn er macarons, cookies, muffins, brownies, cheesecake (topper!), appeltaart, verse croissants en kaneelbroodjes. You name it…Niet alleen ideaal als je op de koffie komt, maar je kunt ze ook meenemen. Handig als de super is gesloten en je krijgt onverwacht bezoek, of als je die dag wil/moet trakteren op je werk.

Warm appelgebak?

Dat gepraat over gebak doet nostalgische gevoelens oplaaien. Komt dat langwerpige appelgebakje van vroeger misschien weer terug (die waar je je tong onherroepelijk aan verbrandde, maar toch echt heel lekker was)? Maar helaas, staat niet op de kaart. Ach ja, we hebben nu natuurlijk meer dan genoeg lekkers om uit te kiezen.Deze bijdrage wordt je aangeboden door McDonald’s Noord-Brabantlaan. Meer over McDonald’s Noord-Brabantlaan ontdekken?

McDonald’s Noord-Brabantlaan

restaurants en horeca

Geopend07:00 - 02:00

Noordbrabantlaan 350, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.