Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Probeer maar: dit is veel beter dan een broodje gezond!

Aangeboden door SUGO Pizza al Taglio 23 mei 2019

Je wist al dat je voor de allerlekkerste Romaanse Pizza’s al Taglio bij Sugo op de Nieuwstraat moet zijn. Heerlijk na een dag hard werken, of zomaar tussendoor. Wist dat je die vierkante pizzaslices ook heel goed als lunchgerecht kunt eten? Dat is niet alleen lekkerder, maar ook véél gezonder dan een wit broodje met kaas of zo’n vette uitsmijter. Ja echt!

Wanneer we lunchen, dan is een belegd wit broodje meestal de meest voor de hand liggende keuze. Heel lekker, maar niet echt gezond. Bij Sugo is het deeg voor de bodem gemaakt van Italiaanse harde tarwe en speltmeel. Daar wordt geen suiker en vet aan toegevoegd. Alleen een klein beetje zout, gist en water. Doordat het veel eiwit bevat, zitten er minder (snelle) koolhydraten in dan in gewoon witbrood. Je wordt er niet dik van dus.

Biologische producten

De slices van Sugo hebben een heerlijk zachte, luchtige bodem, waar je veel van kunt eten. Op elke slice liggen bovendien alleen maar verse biologische producten uit Italië. Lunchen bij Sugo is dus eigenlijk veel logischer dan jouw bammetje tussen de middag.

Tekst loopt door onder de foto

SUGO
Pizza al Taglio Foto: SUGO

Combineren

Naast veel verschillende en steeds wisselende al taglio slices, hebben ze bij Sugo ook superlekkere verse salades. Met gerookte zalm en kappertjes, of misschien hou je meer van geitenkaas, walnoten en vijgen? Keuze genoeg en je kunt naar hartenlust combineren. Wanneer je met een groep komt lunchen, kun je een pizzaplank bestellen met daarop een assortiment aan slices. Heb je haast? Geen paniek. Binnen vier minuten is een Sugo-pizza klaar. Wil je vooraf toch zeker zijn van een plekje op een bepaald tijdstip? Dan reserveer je gewoon.

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Sugo Pizza al Taglio

Bijzondere drankjes

Heerlijk om buiten de deur te lunchen. Even weg tussen die vier kantoormuren. Bij Sugo hebben ze een superfijn en zonnig terras. Kun je lekker mensen kijken terwijl je geniet van je daybreak. Mocht je daarna geen zin meer hebben om te werken, dan bestel je een van die lekkere Siciliaanse bio wijnen of je drinkt een Bio speciaal biertje uit San Gimignano. Moet je nog wél aan de bak, of heb je geen zin in alcohol, dan kun je kiezen uit bijzondere Italiaanse frisdranken van San Pellegrino en de sapjes van Schulp. Dus voordat je weer een uitsmijter met kaas bestelt: probeer Sugo eens uit

Bij Sugo kun je reserveren voor groepen en zakenlunches. Daarnaast staan ze altijd open voor jouw event-initiatieven. Bel ze gerust: 040 843 1999


Deze bijdrage wordt je aangeboden door SUGO Pizza al Taglio. Meer over SUGO Pizza al Taglio ontdekken?

SUGO Pizza al Taglio italiaanse restaurants

Gesloten11:30 - 22:00

Nieuwstraat 20, Eindhoven

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.