Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dwayne van Switch the Gym: ‘Wij zijn er niet alleen voor fitgirls- en boys’

Aangeboden door Switch the Gym Eindhoven 12 februari 2020

Er zijn veel sportscholen in Eindhoven, maar er is maar één Switch The Gym. “Ons concept is uniek in Nederland. Wij gaan de sportwereld op zijn kop zetten”, zegt filiaalmanager Dwayne Luijben. “Wacht maar af.” Kun jij wel een personal trainer gebruiken? Dan moet je hierheen. In deze boutique fitnessstudio is het ook nog eens heel gezellig.

De eerste Switch The Gym in Veldhoven was eind vorig jaar nog niet open, of de tweede vestiging aan de Geldropseweg was een feit. Dwayne: “Wij boeken zóveel resultaat met onze leden, dat verspreidt zich als een lopend vuurtje. Dan ga je vanzelf groeien natuurlijk. Ons geheim? Doelgerichte high intensity, full body workouts in een inspirerende omgeving voor iedereen. Je traint hier samen, maar op jouw eigen niveau. Groepsworkouts waren nog nooit zo persoonlijk als bij ons.”

Unieke combinatie van factoren

“We hebben bij Switch the Gym een aantal factoren samengevoegd”, legt Dwayne uit. “Technologie, personal trainers en data. Daarmee zijn wij uniek in Europa. Mensen willen in korte tijd zoveel mogelijk resultaat halen en ze hebben een doel nodig waarnaar ze kunnen streven. Wij hebben daar iets op gevonden: een high intensity workout. Dit is een combinatie van cardio- en krachttraining. Dat wil zeggen dat je heel snel resultaat boekt door een verhoogde hartslag en intervaltraining. Iedereen, dus niet alleen fitgirls- en boys. We hebben pas een sportieve dame van zestig plus mogen inschrijven. En het ziet er dan misschien luxueus en chique uit hier. Duur zijn we niet.”

Tekst loopt door onder de foto

Switch The Gym
Foto: Switch The Gym

Activeren, corrigeren en motiveren

Om ervoor te zorgen dat je je doel op een gezonde manier haalt én je kunt zien hoever je al bent, heeft Switch iets bijzonders bedacht. Dwayne: “Tijdens de training dragen al onze leden een hartslagband. Op unieke schermen in de workoutruimte zijn de resultaten van de deelnemers te volgen. Door je hartslag te monitoren, kunnen wij je coachen op jouw eigen kunnen en prestaties. Wij activeren, corrigeren en motiveren je. De coaches zijn de stok achter de deur en dagen je uit om nét dat stapje harder te zetten.”

Eigen niveau

“Met de speciale switch-app kun je zien welke resultaten je hebt geboekt tijdens je workout”, gaat Dwayne verder. “Echt álles is meetbaar. Deze manier van trainen is competitief, maar behalve dat je kunt vergelijken met je trainingsmaatjes hoe je ervoor staat, strijd je vooral tegen jezelf. Iedereen traint op zijn eigen niveau. Wij zijn er om jou persoonlijk te begeleiden in dat proces en dat in een groepsworkout. Bijzonder toch?”

Tekst loopt door onder de foto

Switch The Gym
Foto: Switch The Gym

Vette lichtshows

In de sportruimte vind je loopbanden, roeimachines en bankjes met gewichten, kettlebells en andere workout materialen. Dwayne: “Een uur vliegt hier voorbij. Dat horen we terug van onze leden.” Daarnaast draagt ook de goede sfeer bij aan het sportplezier bij Switch. De vette lichtshows en de dikste beats motiveren je om nét een tandje harder te trainen en vooral ook om de fun vast te houden.”

Gratis workout

Bij Switch zit je niet vast aan een contract. Alle abonnement zijn maandelijks opzegbaar. Dwayne: “Wij zijn overtuigd van ons concept en daarom hoeven wij geen lange contracten te verkopen. Ons doel is om onze leden te helpen, niet om ze te laten betalen voor iets waar ze geen gebruik van maken. Dat je het uiteindelijk volhoudt en het gewenste resultaat boekt, daar zorgen wíj dan weer voor.”

Wil jij weten of Switch The Gym iets voor jou is? Boek dan hier vrijblijvend een gratis proefles!


Meer over Switch the Gym Eindhoven ontdekken?

Switch the Gym Eindhoven sport en bewegen

Geopend07:30 - 20:30

Geldropseweg 32, Eindhoven

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.