Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doen ze gewoon: bij Van Piere springen ze graag op de fiets met jouw boeken

Aangeboden door Boekhandel van Piere 25 maart 2020

Het zijn spannende tijden. Het lezen van een goed boek kan helpen om alles een beetje een plek te geven, of om te ónt-spannen en even met je gedachten helemaal ergens anders te zijn. Maar wat te doen wanneer je favoriete boekenwinkel Van Piere dicht is? Nou, dan bestel je al die boeken gewoon online. Ze brengen ze met liefde en plezier bij je langs. Op de fiets!

“Kijk, we houden dan voorlopig onze deuren gesloten, maar we blijven wél onze stinkende best voor jullie doen”, zegt van Piere directeur Jan Verhagen. “Voor al jouw boekentips kun je terecht op onze Readr-app. En wanneer je je daar aangemeld hebt, hoef je geen verzendkosten meer te betalen wanneer je een boek bestelt via onze website. Zo helpen we elkaar.”

Hoe werkt het?

Weet je even niet wat je moet lezen wegens gebrek aan die tafels met uitgestalde boeken? Voor de beste boekentips kun je terecht op de Van Piere Readr-app. Deze kun je heel handig installeren vanuit de Applestore en Google Play Store. Vervolgens bestel je je boeken via de Van Piere website. Die boeken bezorgen ze op de fiets bij je aan huis. Hiervoor werkt van Piere samen met de fietskoeriers van Tour de Ville en PostNL.

Tekst loopt door onder het Facebookbericht

Posted by Boekhandel Van Piere on Friday, 20 March 2020

 

Jouw vertrouwde krant

Haal jij iedere dag jouw krant bij Van Piere? Goed nieuws: Van Piere heeft haar krantenverkoop verplaatst naar Vielgut, schuin tegenover de boekwinkel. Door de week vind je daar de Nederlandse dagbladen, zoals het Eindhovens Dagblad, AD, de Volkskrant, NRC Handelsblad, Trouw, Telegraaf en FD. En op zaterdag verkopen ze ook alle internationale edities. Jan: “Dé oplossing voor iedereen die graag de papieren krant leest én een mooi voorbeeld hoe een tijd van crisis kan leiden tot creatieve oplossingen.”

Win een boekenbon!

Misschien heb jij zelf wel boekentips? Deel ze met ons. Vertel welk boek jou deze tijd door helpt. Welk boek zou jij anderen aanbevelen. Kortom: wat is hét boek dat je moet lezen in deze tijd. De origineelste tip beloont Van Piere met een boekenbon ter waarde van €25,- en de top-10 publiceert de boekwinkel na afloop van deze actie op haar Facebookpagina. Vul vóór 9 april onderstaand formulier in en deel die tips!

Van Piere is bereikbaar op: [email protected] of telefonisch: 040-249 2002.

Prijsvraag 1

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Meer over Boekhandel van Piere ontdekken?

Boekhandel van Piere boekhandels

Gesloten09:30 - 18:00

Nieuwe Emmasingel 48, Eindhoven

Bekijk meer:boekhandels

adv.