Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze snackbar is voor het derde jaar op rij in de prijzen gevallen!

Aangeboden door Pieperz Eindhoven 29 november 2019

De friet, burgers en snacks van deze snackbar zijn zó lekker, dat de keten nu al voor de derde keer op rij een belangrijke prijs in de wacht heeft gesleept. Deze week werden ze provinciewinnaar in Noord-Brabant bij de Nederlandse Horeca Prijzen. Vorig jaar wonnen ze de landelijke publieksprijs van de Cafetaria top 100 en in 2017 scoorde Pieperz, die ook een zaak heeft in Eindhoven, een 9,5 in de AD friettest.

Pieperz dong mee naar de titel: beste cafetaria van het jaar in Noord-Brabant voor de Nederlandse Horecaprijzen. Een wedstrijd waarbij ze uiteindelijk zelfs kans maken om de beste cafetaria van heel Nederland te worden. Pieperz heeft deze kans met beide handen aangepakt en heeft er alles aan gedaan om tussen 14 oktober en 25 november zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Met succes, want ze kregen naast de meeste stemmen in Noord-Brabant ook nog de hoogste waardering.

Tekst loopt door onder de foto

Pieperz
Foto: Pieperz

Alles uit de kast

Pieperz heeft alles uit de kast gehaald om klanten, vrienden, familie hun stem uit te laten brengen op Pieperz. Met een speciale QR-code op placemats en posters bijvoorbeeld. Daarnaast mond-tot-mond reclame en oproepen om te stemmen via Facebook en Instagram. Op 25 november kregen klanten zelfs een gratis frietje met saus of een ijsje als ze hun stem uitbrachten. Met succes dus!

Tekst loopt door onder de foto

Pieperz Eindhoven
Foto: Pieperz Eindhoven

Beste cafetaria van Nederland

Pieperz is heel blij, maar wil natuurlijk de allerbeste cafetaria van Nederland worden. Op 20 januari 2020 beslist de vakjury van de Nederlandse Horeca Prijzen wie de titel beste cafetaria van Nederland krijgt. Wij duimen met ze mee en ondertussen bestellen we nog zo’n lekker frietje met een burger aan de Jan van Hooffstraat.


Meer over Pieperz Eindhoven ontdekken?

Pieperz Eindhoven snackbars

Geopend12:00 - 21:00

Jan van Hooffstraat 3 , Eindhoven

Bekijk meer:snackbars

Lees ook:

Pieperz Eindhoven

Jamie Oliver heeft de friet van Pieperz alvast goedgekeurd

'Creamy from the inside and crunchy from the outside.' Zo omschreef topkok Jamie Oliver de smaak toe...
Pieperz Eindhoven

Bestel eens zo’n Pieperzmaaltijd vanaf je bank!

Zit je thuis op de bank, geen zin om de deur uit te gaan, maar heb je wel superveel zin in vetlekker...

adv.