Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Denise is gastvrouw bij MR CHANG: ‘Dit gerecht moet je écht eens proberen’

Aangeboden door MR.CHANG 24 juni 2020

Je bent er misschien wel eens geweest: restaurant MR CHANG in Waalre. Alles wat je er bestelt wordt diezelfde dag vers bereid, kant en klare producten komen de keuken niet in en alle sauzen, marinades en dressings worden door de koks bedacht én gemaakt. Dit restaurant van de familie Hu is geen doorsnee Chinees restaurant en al helemaal geen ‘all you can eat’. Denise Smits (21) weet daar alles van want ze werkt er al twee jaar. “Het voelt hier een beetje als mijn tweede thuis.”

Bij MR CHANG krijg je een heleboel kleine gerechtjes. Voor een vaste prijs kun je er ongelimiteerd genieten van kwalitatief hoogstaande gerechten. Heel fijn, want zo kun je álles proeven zonder dat je na hoeft te denken over de uiteindelijke rekening “De sfeer onderling is heel gemoedelijk en gezellig en dat gevoel brengen wij graag over op onze gasten.”

Alles proeven

Denise werkt als gastvrouw in de bediening. “Naast drankjes en eten serveren, leg ik de gasten uit wat ons concept inhoudt. Dat doe ik met trots, Ik vind namelijk echt alles superlekker wat ze hier op de kaart hebben staan en dan gaat het aanprijzen vanzelf. Er zijn een aantal gerechten waar gasten uitleg bij nodig hebben, maar op een gegeven moment weet je dat. Wanneer je hier werkt mag je alles proeven en ik kom zelf ook heel vaak eten met mijn vrienden. Ik ken de kaart inmiddels van binnen en buiten. Ik denk sowieso dat het goed is om eerst ergens te eten voor je er gaat werken.”

Tekst loopt door onder de foto

MR. CHANG
Foto: Ria van der Ploeg Fotografie

Geïnteresseerd

“Wat MR CHANG naast het eten zo bijzonder maakt, zijn de eigenaars, meneer en mevrouw Hu”, gaat Denise verder. “Ze zijn altijd geïnteresseerd in alles en iedereen en willen je met liefde en plezier alles uitleggen. Ik sta in de bediening, maar ben ook nieuwsgierig naar wat er in de keuken gebeurt en kijk vaak naar wat meneer Hu en de andere koks aan het maken zijn. Zij hebben zoveel ervaring. Ik leer daar heel veel van. We zijn een hecht team. Afwassers, bediening, koks, eigenaars… we draaien de zaak met zijn allen.”

Peking eend

Wat is Denises  favoriete gerecht? “Dat is een moeilijke vraag”, zegt ze. “Alles is lekker, maar ik denk dat de canton fish mijn favoriete visgerecht is. En de Pekingeend… man, die móet je echt een keer geprobeerd hebben hier. Niet normaal zo knapperig.”

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Ria van der Ploeg Fotografie

Extra groot terras

Goed nieuws: MR CHANG heeft haar terras uitgebreid met veertig extra zitplaatsen! Je bent dus van harte welkom om op het gezellige terras te komen genieten van al die lekkere hapjes. Denise en haar collega’s ontvangen je graag. Er is superlekker weer op komst, dus reserveer alvast een tafeltje via de website. Je kunt MR CHANG ook bellen: 040-221 72 68.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door MR.CHANG. Meer over MR.CHANG ontdekken?

MR.CHANG restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 22:00

Den Hof 150, Waalre

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

MR CHANG

MR CHANG is geen all you can eat, maar hier kun je ongelimiteerd genieten!

Bij MR CHANG in Waalre weet je zeker dat alles wat je er bestelt diezelfde dag nog vers is bereid. K...
MR CHANG

MR. CHANG: ‘Onze metamorfose is een groot succes!’

Meneer en mevrouw Hu van restaurant MR.CHANG hebben altijd risico’s durven nemen. Gelukkig maar, daa...
Mr. Chang

We gingen eten bij MR.CHANG dat onlangs is uitgeroepen tot beste restaurant van Brabant

Vorig jaar werd restaurant MR. CHANG door IENS uitgeroepen tot beste restaurant van Brabant en derde...
MR.CHANG

MR. CHANG uitgeroepen tot beste restaurant van Brabant 2018!

Restaurant MR. CHANG werd door IENS uitgeroepen tot beste restaurant van Brabant en derde van heel N...
Mr Chang

Check it out: 5x megalekkere nieuwe gerechten op de kaart van MR. CHANG

Bij MR. CHANG in Waalre wordt alles wat je bestelt vers bereid. Kant-en-klare producten komen er de ...

adv.