Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Foto’s: Dit hotel is verbouwd en zo zien de kamers eruit

Aangeboden door Boutique Hotel Lumière 1 november 2019

Laatst lieten we je al weten dat Boutique Hotel Lumiére in de Hooghuisstraat er bijna dertig nieuwe kamers bij ging krijgen. Nou, deze comfort rooms zijn af én up en running! Ze zijn van alle gemakken voorzien … en méér.

Iedere kamer heeft een hoog, groot, zacht en comfortabel bed. De gloednieuwe tv’s hebben een ingebouwde Chromebox, waaraan je je telefoon kunt koppelen. Eigenaar Camille Peters is trots: De kasten zijn voorzien van marmerlook en op iedere kamer staat een Nespressoapparaat met koffie van Vascobello. Ook hebben we sinds kort een uniek Lumiére parfumlabel; een fijne verrassing voor onze gasten in de badkamer.”

Opfrisbeurt

Ook de bestaande kamers kregen een upgrade tijdens de verbouwing. Camille: “Anders werd het verschil tussen de bestaande en nieuwe kamers te groot en dat wilden we niet. De kamers die er al waren hebben daarom ook allemaal zo’n luxe tv en elke kamer is opnieuw gestoffeerd. Nieuwe gordijnen en vloerbedekking dus. Lekker fris.”

Tekst loopt door onder de foto

Boutique Hotel Lumiére
Foto: Boutique Hotel Lumiére

Heerlijke bedden

De reacties op de nieuwe kamers zijn positief. “Veel vaste gasten die de verbouwing van dichtbij hebben meegemaakt, zijn steeds tussendoor komen kijken”, zegt manager Lola van Delden. “Die vragen nu: ‘Mag ik volgende week in een van die nieuwe kamers als ik weer kom?’ Dat mag dan natuurlijk en ze vinden ze geweldig. Vooral de bedden en de douches vinden ze heerlijk. Snap ik, die zijn gloednieuw.”

Tekst loopt door onder de foto

Boutique Hotel Lumiére
Foto: Boutique Hotel Lumiére

Details

Camille is erg blij met de samenwerking met het Belgische koffiemerk Vascobello, dat een lunchroom heeft op de Grote Berg. “Ik vind het belangrijk dat gasten echt lekkere koffie drinken. Uit een goeie kop. We hebben dus ook porseleinen Vascobello kopjes. Die kleine details zorgen ervoor dat je mensen blij maakt en dat vinden wij heel belangrijk.”

Perfume of the house

Het geurlabel is het laatste project dat Camille en voormalig manager Suze Geenen, samen deden. Suze verliet Lumiére in augustus na tien jaar, voor een nieuw avontuur. Camille: “We zijn samen naar een zeepfabriek geweest en hebben uit honderden geuren deze perfume of the house samengesteld. We hebben nu parfum en douchegel, maar daar gaan nog handzeep en bodycréme bijkomen. Dit hebben maar heel weinig zelfstandige hotels in Nederland. Best uniek dus en fijn dat ik dit nog samen met Suze heb kunnen doen.”

Nog meer foto’s van de comfort rooms zie je hier:

Foto: Boutique Hotel Lumiére
Foto: Boutique Hotel Lumiére
Foto: Boutique Hotel Lumiére
Foto: Boutique Hotel Lumiére
Foto: Boutique Hotel Lumiére

 


Meer over Boutique Hotel Lumière ontdekken?

Boutique Hotel Lumière hotels

GeopendHele dag

Hooghuisstraat 31a, Eindhoven

Bekijk meer:hotels

Lees ook:

Suze Geenen

Suze werkt tien jaar bij Lumiére: Ik ken dit hotel van binnen en van buiten’

De Eindhovense Suze Geenen (35) groeide zo'n beetje op in het café van haar ouders, Tapperij de Bier...
Boutique Hotel Lumière

Binnenkijken bij Boutique Hotel Lumiére: ‘Eindhoven is booming!’

Je zou het niet meteen zeggen als je de lobby van Boutique Hotel Lumiére op de Hooghuisstraat inkijk...

adv.