Dat is pas service: hier doen ze echt álles om jou en je fiets blij te maken!

Dit is een ondernemersbijdrage 15 april 2019
Een nieuwe fiets koop je tegenwoordig via het internet. Spotgoedkoop, doos uitpakken, stuur rechtzetten en fietsen. Alleen als er dan toch wat mee is, zitten veel fietsenmakers er niet op te wachten om dat voor jou te fixen. Ze verkopen je liever een fiets. 040FietsService, die in het zelfde pand zit als het Dierenwarenhuis, verkoopt zelf alleen bakfietsen, maar wil jou en je fiets maar al te graag helpen! 

Ze doen hier alles voor je, van het uitgebreid rijklaar maken van je stalen ros, tot een driemaandelijkse controlebeurt, preventief onderhoud, óf kleine en grote reparaties toe. Bij 040FietsService zijn ze snel en vakkundig voor zowel stadsfietsen, toerfietsen, mountainbikes, bakfietsen als e-bikes. Ook met je oude stap- of stadsfiets, studentenbarrel, stations- of kroegracer kun je hier terecht.

 Gratis haal-service

040FietsService heeft een gratis haal-service waardoor je je kapotte fiets niet eerst naar de winkel hoeft te zeulen. Ja echt, ze komen ‘m bij je thuis halen! Wanneer hij gerepareerd is haal je ‘m op en fiets je lekker naar huis.

Tekst loopt door onder de foto
040 Fietsservice
040 Fietsservice Foto: indebuurt

Feestje

Dit jaar bestaat 040FietsService vijf jaar en daarom hebben ze het hele jaar het hele jaar door leuke acties. Zo kun je voor €5,- een gekleurde buitenband krijgen als die van jou lek is
040FietsService is een shop-in-shop bij Het Dierenwarenhuis op de Leenderweg. Wandel gerust met je fiets naar binnen… en met je hond natuurlijk.

Meer over 040FietsService ontdekken?

040FietsService fietsenmakers

Nu open10:00 - 18:00

Leenderweg 47, Eindhoven

Bekijk meer:fietsenmakers
Lees ook:
Dierendag in Eindhoven

Natuurlijke voeding: voor ons heel normaal. Maar je viervoeter dan?

Gezond eten is voor ons mensen al een hele tijd een hype. Zo natuurlijk mogelijk, zonder rare en ong...
Het Dierenwarenhuis

Kom maar langs met je hond.. en je kapotte (bak)fiets!

Wat is de overeenkomst tussen een bakfiets en een zak kattenvoer? Of tussen een wiel met een slag er...

adv.