Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Contactalook gaat verhuizen. En wordt zichtbaar beter!

Aangeboden door Contactalook 8 december 2017

Als jij een lenzendrager bent weet je vast de weg naar Contactalook te vinden. Al 35 jaar zit deze lenzen- en oogzorg grootheid aan de Kruisstraat. En daar gaat op 12 december verandering in komen! Maar waarom, na zo’n lange tijd op een vaste stek?

Kees Broos van Contacalook vertelt: “We hebben hier al die jaren naar volle tevredenheid gezeten, maar willen verder. We blijven in ontwikkeling en een nieuw, fris en groter pand past daarbij. Weer een niveau hoger op alle fronten. En de nieuwe locatie sluit beter aan op waar Contactalook voor staat: hoge kwaliteit en persoonlijke service. Maar het meest belangrijk is natuurlijk dat we straks nóg betere oogzorg kunnen bieden. Met onze nieuwe en innovatieve instrumenten kunnen we nog uitgebreider onderzoek verrichten.”

Wat wordt het nieuwe adres?

Nu zijn we wel benieuwd, want waar gaat de boel naartoe verhuizen? Naar – rapapa – om de hoek! De Veldmaarschalk Montgomerylaan nummer 331, om precies te zijn.

Waarom deze locatie? Kees: “Ten eerste is straks een stuk eenvoudiger om ons te vinden. De Kruisstraat is natuurlijk heel gezellig, maar we horen vaak dat klanten echt moeten zoeken voor ze ons hebben gevonden. En het is heel mooi meegenomen dat je hier wel een stuk beter en veiliger kan parkeren.”

“We hebben ontzettend veel vaste klanten”, zegt Kees. “Ze komen uit heel Nederland en sommige zelfs uit het buitenland. Zijn ze hier ooit voor het eerst geholpen en blijven ze terugkomen vanwege de kwaliteit van nazorg. Daar zijn we behoorlijk trots op en we kunnen niet wachten om onze klanten te kunnen ontvangen op onze nieuwe plek.”

Vierkante ogen dankzij de telefoon

Waar we nou heel benieuwd naar zijn: zijn de klachten tegenwoordig anders dan vroeger? Onze telefoons zitten tegenwoordig aan onze handen geplakt en de tablet is onze new best friend. “Veel jongere mensen komen binnen met klachten over hoofdpijn. In eerste instantie gaan dan de hakken in het zand: ‘Lenzen? Ik? Nee joh!’ En dan blijkt na onderzoek dat de ogen wel degelijk hulp nodig hebben”, vertelt Kees lachend.

Alleen lenzen

Voor de duidelijkheid: Contactalook is gespecialiseerd in lenzen, je zult er geen bril vinden. Tenzij op de neuzen van medewerkers of klanten. “Veel mensen vinden het fijn om niet vast te zitten aan alleen een bril. Het dragen van lenzen geeft iets meer vrijheid. En je kunt het natuurlijk eenvoudig afwisselen.”

We hebben alle tijd…

Hoe moeten we de zaak eigenlijk benoemen? Is het een winkel? “Nee”, zegt Kees. “Het ziet er van buiten misschien wel zo uit, maar eenmaal binnen zie je al snel dat het een meer klinische omgeving is. Is bewust zo gedaan en zo zal het ook op de nieuwe locatie blijven. Natuurlijk kan men even binnenlopen om een flesje lenzenvloeistof te kopen, maar eigenlijk wordt er alleen op afspraak gewerkt. We nemen alle tijd voor de onderzoeken, bij het allereerste bezoek zijn we al zeker een uur bezig met de intake. De ogen zijn één van je belangrijkste en hardst werkende organen, daar moet je de tijd voor nemen!”

Make-over: The Movie

Op 12 december kun je Contactalook vinden op het nieuwe adres. De verbouwing is nog in volle gang, in onderstaand filmpje een korte samenvatting van de transformatie tot dusver. We zijn ontzettend benieuwd!Meer over Contactalook ontdekken?

Contactalook opticiens

Gesloten09:00 - 18:00

Kruisstraat 150, Eindhoven

Bekijk meer:opticiens

adv.