Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Colin werkt bij Hoppenbrouwers in Best: ‘Door goede zelfreflectie ben ik gekomen waar ik nu sta’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Best 5 juli 2020

Colin Bink werkt al zes jaar met plezier bij Hoppenbrouwers Techniek en start nu met een nieuwe uitdaging als vestigingsleider in Best. De technisch dienstverlener werd in 2020 voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Werkgever. “Autonomie is belangrijk binnen Hoppenbrouwers, maar dat stukje eigenaarschap moeten we niet vergeten. Je begint aan een klus en maakt het af wanneer iedereen tevreden is.”

Colin begon zijn carrière bij Hoppenbrouwers als werkvoorbereider en groeit nu door naar vestigingsleider Best. “Het grappige is dat ik als werkvoorbereider veel energie haalde uit het project en met name het ontwerpen. Nu heb ik juist meer met de strategische kant van mijn functie. Doelen stellen, langetermijnvisie, coachen; dat geeft me energie.” De afgelopen jaren hebben voor Colin in het teken gestaan van het verder uitbouwen en stabiliseren van het team. “Aangezien we met het hele team verhuizen naar Best en daar aansluiting vinden bij het andere Retail team, kunnen we onze krachten bundelen en Retail binnen Hoppenbrouwers versterken.”

Tekst loopt door onder de foto

Hoppenbrouwers Techniek
Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Ambities en dromen worden waargemaakt

Heb je ambitie om door te groeien of juist om een heel andere functie te ontdekken? Bij Hoppenbrouwers worden deze dromen gestimuleerd en krijg je veel ruimte om jezelf ontwikkelen.  Colin begon zijn carrière bij als monteur, maar wilde tekenaar worden. Als tekenaar wilde hij doorgroeien en meer taken uitvoeren. “Je hebt mensen die al op hun zestiende weten ‘ik word directeur’, maar ik heb het altijd stap voor stap bekeken. En bij iedere nieuwe functie ontstond er en nieuw doel en daarmee logischerwijs een nieuwe stap.” En de nieuwste stap voor Colin is zijn rol als vestigingsleider van Hoppenbrouwers Best. “Door goede zelfreflectie ben ik gekomen waar ik nu sta. Dit geef ik ook mee aan mijn team.”

Tekst loopt door onder de foto

Hoppenbrouwers Techniek
Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Vakmanschap & verantwoordelijkheid

Met inmiddels bijna 1300 medewerkers en 13 vestigingen blijft Hoppenbrouwers hard groeien. Ondanks die grootte is de organisatie nog steeds ‘zo plat als een dubbeltje’. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en hier staat vakmanschap voorop. Colin: “Het is een vreemde tijd om te starten als vestigingsleider. Gelukkig kende ik al een hoop medewerkers in Best en heb ik nu de meeste gesproken. De toekomstplannen? Het voornaamste is dat we de vijf kernwaarden van Hoppenbrouwers kunnen borgen waarbij werkplezier een belangrijke factor is en de medewerker op een staat.”

Interesse om bij Hoppenbrouwers te werken? Bekijk de vacatures via de oranje button hieronder: 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Best. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Best ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Best installatiebedrijven

Geopend09:00 - 18:00

I.B.C.-Weg 6, Best

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.