Calypso gooit het over een andere boeg!

Aangeboden door Bar Bistro Calypso 8 februari 2018

Bar Bistro Calypso vindt het tijd om visgerechten in de spotlights te zetten. Alléén maar vis? Geen paniek, carnivoren en vegetariërs worden niet vergeten. Maar daarover later meer. 

In januari vierde Calypso alweer haar tweede verjaardag. Het restaurant staat bekend om de wisselende gerechten, elke dag staat er iets anders op de kaart. Superleuk, maar soms misschien wel een beetje verwarrend omdat je niet altijd weet wat je kunt verwachten. Time for a change! En met de komst van een nieuwe keukenbrigade komt er ook een nieuwe kaart! Wel zo handig en overzichtelijk. Bovendien missen we op dit moment nog een echt leuk en gezellig visrestaurant in Eindhoven, aldus eigenaar Louis.

De zee in het DNA

De naam Calypso verwijst naar een zeenimf uit de Griekse mythologie en ontdekkingsreiziger/zeedeskundige Jacques-Yves Cousteau doopte zijn boot Calypso. John Denver schreef daar op zijn beurt weer een lied over met de titel, jawel, Calypso. “Dat was ons al bekend, maar we hebben daar nooit echt iets mee gedaan. En ineens viel het kwartje dat eigenlijk al twee jaar lag te wachten: We waren dus eigenlijk altijd al een visrestaurant!”, zegt Louis lachend.

De frieten met stoofvlees blijven!

Even terug naar het menu. Ginne schrik: de klassieker frieten met stoofvlees blijft gewoon op de kaart, net als enkele vegetarische gerechten. Je kunt dus nog steeds met een gezelschap van allerlei pluimage komen happen. De afgelopen maand is er achter de schermen al volop gekookt en geëxperimenteerd en de crew is uiterst tevreden met het resultaat.

Ongezouten mening

Vanaf 18 februari ben je hartstikke welkom om van de nieuwe kaart te komen proeven. Na een testweekend waarin de eerste gasten hun ongezouten mening konden geven is het menu nu definitief.

En kunnen we verwachten?

Een tafel vol, zoals dat genoemd wordt. Dat is een greep uit de verschillende gerechten op de kaart. Ook lekker om te delen. Uiteraard wordt alles omlijst door een salade en patatten.

Bar Bistro Calypso restaurants en horeca

Nu open11:30 - 00:00

Stratumseind 83, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.