Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij Glowgolf kun jij deze vakantie verkoeling zoeken in een escape room

Aangeboden door Glowgolf & Escape Mission 16 juli 2019
Zin in verkoeling tijdens de zomerse dagen, maar liever niet zwemmen? Ga dan naar Glowgolf Eindhoven. Leuk, kun je een een rondje glow-in-the-dark minigolf spelen of proberen te ontsnappen uit de escape-room zonder oververhit te raken, want ze hebben hier airco! Ga je daarna gezellig borrelen, of spelletjes doen. Dat kan hier ook.

Als je denkt dat Glow-in-the-dark minigolf alleen leuk is voor kinderen: think again! Dit is voor iederéén te gek. Het thema is ‘avontuur’ en het ís ook echt een avontuur. Je speelt minigolf, zoals je dat wel kent, met een golfstick en een balletje, maar dan in het donker mét een fluorescerend decor. Een beetje spooky, want je bent in een totaal andere wereld.

Sla jij een hole-in-one?

Via een Azteekse tempel en een oude mijn bereik je het science fiction-gedeelte waar je tussen de ruimteschepen door moet slaan. Daarna volgt de Deep Sea Zone. Na deze onderwaterbeleving kom je in de Jurassic Zone waar de dino’s je opwachten. De baan telt 18 holes in totaal en staat vol vette decorstukken en hindernissen. Lukt het jou om een hole-in-one te slaan?

Tekst loopt door onder de foto

Glowgolf Eindhoven
Foto: Glowgolf Eindhoven

Extra dimensie

Wil jij een extra dimensie toevoegen aan het spel? Kan ook. Dan kies je voor de 3D-optie. Wanneer de vloeren, wanden en decorstukken opeens diepte krijgen wordt het nóg spannender allemaal. Een rondje Glowgolfen met zijn vieren duurt ongeveer een uur.

Tekst loopt door onder de foto

Glowgolf Eindhoven
Escape Mission Foto: Glowgolf Eindhoven

Meer dan alleen golf

Aangezien het hier lekker koel is in de zomer (en aangenaam warm in de winter trouwens) kun je ná dit spelletje golf net zo lief hier blijven. Probeer een van de Escape Rooms, of kom gezellig borrelen aan de bar. In de gezellige loungebar vind je allerlei bordspelen, dus je kunt je hier prima vermaken met een potje Risk of Monopoly. Zin in een potje glow-in-the-dark poolbiljart? Check!

Tekst loopt door onder de foto

Glowgolf Eindhoven
Foto: Glowgolf Eindhoven

Allerlei feesten

En tenslotte is er ook nog een hele goede reden om hier snel weer terug te komen: je kunt hier je feest houden. Voor kinderfeestjes zijn er speciale glow-in -he-dark Fun Rooms. Die hebben elk een eigen thema. Een feestje in de planning zónder kids? Kan ook. Dan boek je de skihut Crazy Moose. Naast Glowgolf Eindhoven ligt een gezellig steengrillrestaurant. Daarmee kunnen ze een combi-arrangement maken als je dat wilt. Kijk hier wat er allemaal mogelijk is.

Wil je nog meer vette foto’s zien? Kijk dan hier:

Foto: Glowgolf Eindhoven
Foto: Glowgolf Eindhoven
Foto: Glowgolf Eindhoven
Foto: Glowgolf Eindhoven
Foto: Glowgolf Eindhoven
Foto: website Glowgolf
Foto: Facebook Glowgolf
Foto: Glowgolf Eindhoven
Glow in the dark pooltafel Foto: GlowGolf

Meer over Glowgolf & Escape Mission ontdekken?

Glowgolf & Escape Mission vrijetijd en uitgaan

Gesloten12:00 - 00:00 *

Vijfkamplaan 6c, Eindhoven

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.