5x superleuke groepslessen die je bij Essink kunt gaan volgen!

Aangeboden door Essink sportcentrum 12 mei 2019
Wil jij sporten, maar lukt je dat niet in je eentje? Bij Essink Sportcentrum kun je superveel verschillende groepslessen volgen. Ze hebben het allergrootste aanbod van Eindhoven. En ze zijn altijd ‘live’, dus je doet geen oefeningen voor een saai tv-scherm. Het is gezellig, gezond en met al die nieuwe sportmaatjes weet je zeker dat je iedere week naar je klas gaat. Toch?
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Cycling

Essink
Foto: Essink Sportcentrum
Bij deze gezellige groepsles fiets je op het ritme van krachtige muziek. Je gaat het ‘parcours’ op met je instructeur die ervoor zorgt dat je elke les weer je grens opzoekt, verlegt en overwint. Naast vetverbranding ga je aan de gang met conditieverbetering. Met het fancy Activiosysteem waarop je bent aangesloten, hou je controle over je hartslag zodat je veilig en efficiënt je doel bereikt.

Body & Mind / Yoga

Essink Sportcentrum
Foto: Essink Sportcentrum
Bij Essink kun je heel veel verschillende soorten yoga volgen én bodybalance. Net waar jij behoefte aan hebt. Je kunt kiezen uit:

Yin Yoga

Bij Yin Yoga leer je hoe je je spieren ontspant, zodat je bij het dieper gelegen bindweefsel komt. Doordat je lang in één houding blijft (twee tot vijf minuten) wordt je bindweefsel opgerekt. Ook word je je bewust van je gedachten en gevoelens. Yin Yoga heeft een meditatief en rustgevend effect.

Yogatlates

De kracht bij yogalates zit in de eenvoud en de combinaties van de bewegingen. De les bestaat voornamelijk uit grondoefeningen voor buik, billen, benen, rug en armen.  Je verbetert je lichaamshouding door meer controle over je spieren te ontwikkelen.

Hatha Yoga

Hatha yoga is een innerlijke weg, een zoektocht naar bewustzijn, kracht en gelukzaligheid. De les heeft lichamelijke en mentale aspecten waarin je vijftien tot twintig houdingen beoefent. De diepe en bewuste ademhaling heeft invloed op je bloedsomloop, stofwisseling, zenuwstelsel en je concentratie-vermogen. Er is veel ruimte voor ontspanning. Dankzij yoga ben je in staat om spanning meer los te laten.

BodyBalance

Bij BodyBalance kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en het zorgt voor een gezond lichaam en geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je lichaam sterker en flexibeler te maken. Controleren van ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en je instructeur geeft opties voor beginnende deelnemers.

Bodypump

Essink Sportcentrum
Foto: Essink Sportcentrum

Dit programma daagt al je belangrijke spiergroepen uit, met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs én jouw eigen keuze in gewichtjes, inspireren je om de resultaten te behalen waar jij zelf naar streeft – en snel! De les wordt elke drie maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie. Dus vervelen gaat het niet.

Boksfit

Essink Sportcentrum
Foto: Stock Essink Sportcentrum

Boksfit is leuk voor mannen en vrouwen die een uitdaging zoeken. Essink biedt recreatief boksen aan, waarbij techniek en conditie belangrijk zijn. Het is dus geen wedstrijdsport. Deze groepslessen zijn gezellig en effectief, voor kracht, conditie en zelfverdediging. Willen de dames liever geen klappen krijgen van de heren? Geen probleem want op woensdagochtend is het ladies-only.

BodyJam

Essink Sportcentrum
Foto:

BodyJam bestaat uit een mix van muziek, cultuur en dans. Cardio fun voor iedereen die graag danst en beweegt. BodyJam bestaat uit: Dance, Hip Hop, Drum ‘n’ Bass en Trap. Het programma is opgebouwd uit blokken en elke fase eindigt met een complete dans waarbij je helemaal uit je dak gaat.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Essink sportcentrum. Meer over Essink sportcentrum ontdekken?

Essink sportcentrum sportcentra

Nu open08:30 - 22:30

Toon Schroderlaan 2, Eindhoven

Bekijk meer:sportcentra

Lees ook:

Essink Sportcentrum

Cecile werd weer superfit dankzij trainer Mike bij Essink Sportcentrum!

Bij Essink vinden ze het superbelangrijk dat iedereen, jong én oud, op een zo effectieve en plezieri...
Essink Sportcentrum Eindhoven

Kim Essink: ‘Mensen voelen zich thuis bij ons.’

Er zijn megaveel sportscholen in Eindhoven, maar wist je dat Essink Sportcentrum de allereerste was?...
Essink City Gym

Zweten bij de nieuwe aanwinst van Essink: de City Gym in hartje Eindhoven

Het komend weekend opent de spiksplinternieuwe sportschool Essink City Gym haar deuren. Op zaterdag,...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.