Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 redenen om voor (of met) jouw Valentijn naar Cupido te gaan

Aangeboden door Sexshop Bioscoop Cupido Eindhoven 12 januari 2020

Het is bijna Valentijnsdag. Het uitgelezen moment om je lief of jezelf een mooi lingeriesetje of een paar sexy schoenen cadeau te doen. Tijd om naar Cupido aan de Trudostraat te gaan! Vorig jaar kreeg deze erotheek die 25 jaar bestaat, nieuwe eigenaars. Sindsdien is het kledingassortiment tien keer zo groot. Vijf redenen om eens te gaan kijken:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Lingerie

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

Bij Cupido verkopen ze kwalitatief hoogstaande lingerie. Geen made in China hier, maar mooie setjes van Oost-Europese- en Duitse makelij. Je kunt het zo pikant maken als je zelf wilt. Want ja, ze hebben inderdaad erotische setjes van latex, leer en pantystof. Maar je kunt hier ook prima terecht voor alledaagse lingerie. Bijzonder aan het lingerieassortiment bij Cupido is, dat je er lingerie vindt in extra grote vrouwenmaten. Iedereen kan hier slagen dus.

Schoenen en laarzen

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

Voor schoenen ga je misschien in eerste instantie niet naar een erotische winkel als Cupido. Vanaf nu wel, want ze hebben hier meer dan tweehonderd paar laarzen, pumps en schoenen. Mooi voor onder een van die setjes die je zojuist hebt gekocht, maar ook geschikt voor een avondje uit of een dancefeestje. Cupido verkoopt schoenen en laarzen tot en met maat 46.

Herenondergoed

Erotheek Cupido
Foto: indebuurt

Zoals ook geldt voor het dames ondergoed: Cupido heeft niet alleen erotisch materiaal in haar assortiment. Je kunt het zo sexy maken als je wilt, maar wanneer je je lief graag een boxershort cadeau wilt doen die hij overdag kan dragen, kun je hier ook slagen. Je hoeft niet meteen met latexkleding en een zweep de deur uit te lopen.

Ook leuk voor Carnaval

Erotheek Cupido
Foto: indebuurt

Tja, deze setjes zijn lekker spannend voor thuis, maar ook voor carnaval kun je bij Cupido prima slagen. Burlesque, Sneeuwwitje of Franse huishoudster... Wat word jij dit jaar? Take your pick.

En ze hebben meer…

Erotheek Cupido
Foto: indebuurt

Cupido heeft echt álles op erotisch gebied voor hem en haar. Naast kleding en schoenen heeft Cupido achterin de zaak twee bioscoopzaaltjes waar erotische films worden vertoond. Daarnaast verkopen ze superveel toys én je vindt er middelen om je libido te verhogen. Zelfs condooms kun je hier kopen.

Samen naar de film

Vanaf februari heeft Cupido iets nieuws: een loungeroom. Kun je gezellig samen met je partner een film kijken die je uitkiest in de winkel. Leuke valentijnsverrassing. Loop binnen voor een afspraak, stuur een mailtje of bel 040-8453495 of 06-19377889 (ook Whatsapp).


Meer over Sexshop Bioscoop Cupido Eindhoven ontdekken?

Sexshop Bioscoop Cupido Eindhoven winkelen

Gesloten12:00 - 22:00

Sint Trudostraat 2C, Eindhoven

Bekijk meer:winkelen
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.