Weekendnieuws: PSV staat er slecht voor en grote rampoefening Eindhoven Airport (met filmpje!)

Door Ankie de Turck 15 april 2019

Tijd tekort gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten wat belangrijke gebeurtenissen in Eindhoven voor je op een rij.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Oei! PSV verkwanselt kansen

Weekendnieuws
Foto: VI Images

Waren we een paar weken nog zo trots op de koppostitie, daar is niet veel meer van over. Na de wedstrijd tegen De Graafschap (2-1) heeft Ajax de touwtjes in handen. Als de Amsterdamse club in de laatste vier wedstrijden geen fouten maakt, gaat het kampioenschap aan ons voorbij. Hard duimen maar!

Bron: ED

Rampoefening Eindhoven Airport: neergestort vliegtuig, schietpartij en tientallen gewonden

Zaterdagochtend is er een grote rampenoefening gehouden op Eindhoven Airport. Zo’n duizend mensen waren erbij betrokken. Op het terrein van de vliegbasis werd een schietpartij met terroristische achtergrond nagespeeld. Aan de oefening deden Eindhoven Airport, hulpdiensten, figuranten, ziekenhuizen en de gemeente Eindhoven mee. Ook de politie, het Openbaar Ministerie, de Koninklijke Marechaussee en de meldkamer waren betrokken.

Bron: ED

Vermoedelijk brand gesticht in berging onder woning

Weekendnieuws
Foto: Michel Theeuwen

In de berging van appartementencomplex Pius aan de Geldropseweg in Eindhoven is zaterdagochtend rond 06.15 uur brand uitgebroken. Waarschijnlijk is de brand aangestoken, zo laat de politie zaterdagmiddag weten. Ze is op zoek naar getuigen. De situatie zou levensgevaarlijk zijn geweest, aangezien er zes verdiepingen flats boven de uitgebrande berging liggen. Uit onderzoek bleek dat de brand vermoedelijk is aangestoken. De politie benadrukt dat het veel erger had kunnen aflopen voor de bewoners.

Bron: ED

Lees ook:

7 x toffe nieuwbouwwoningen in Eindhoven

Eindhoven is maar druk in de weer met het bouwen van huizen. Ben jij op zoek naar iets nieuws, maar ...
C&A Eindhoven

VIDEO: C&A is tijdelijk verhuisd en we namen een kijkje in hun nieuwe stekkie

Er gaat heel wat gebeuren in het pand van C&A aan de Demer. Mooie dingen. Maar daarvoor moest de kle...
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.