Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: Nee! Carice van Houten komt niet meer naar Eindhoven

Door Marie Frenay 7 oktober 2019

We hebben goed en slecht nieuws. Wat wil jij eerst horen? Afgelopen weekend is er superveel gebeurd, ook al regende het pijpenstelen. Het is natuurlijk lastig om dat allemaal bij te houden, daarom hebben wij voor jou een nieuwsoverzicht gemaakt!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Game of Thrones-Weekend is afgelast

Foto: ED

Mooi balen voor de Game of Thrones-fans onder ons! Afgelopen zaterdag liet de organisatie weten het in december geplande evenement af te lassen. Waarom? Er waren te weinig kaartjes verkocht. Verschillende beroemdheden zoals Carice Van Houten stonden op de planning. De teleurgestelde fans kunnen gelukkig wel hun geld terugkrijgen, lazen wij in het ED. Er zit niks anders op dan een Game of Thrones Marathon houden!

Atelierroute

Posted by Atelierroute Eindhoven & regio on Thursday, 18 February 2016

Was jij erbij? Afgelopen zaterdag en zondag gooiden verschillende kunstenares de deuren van hun atelier open. Kunstliefhebbers kregen de kans om in de ateliers te kijken en te spreken met de artiesten. Heb jij nieuwe inspiratie opgedaan tijdens de atelierroute?

Woensel Westival

Door de regen was het Woensel Westival dit jaar niet zo druk bezocht als voorheen, maar dat zorgde er juist voor dat het een van de gezelligste edities ooit was. Op zijn drukst stonden er ongeveer dertig man in de regen, maar die gingen dan ook helemaal los op de dansvloer. Als er wordt gedanst dan is het een geslaagd feestje, toch? Wil je meer weten over de sfeer, lees dan het artikel over het festival in het ED.

Nederlandse turnsters gaan naar Tokyo dankzij Eindhovense Tisha Volleman

Gelukkig is er ook goed nieuws: hier komt het dan… De Nederlandse turnsters mogen naar de Olympische Spelen in Tokyo: hoe vet is dat? Oh en belangrijk om te weten, dit komt allemaal door de Eindhovense Tisha Volleman. Door haar maximale bijdragen tijdens de vloeroefening mag het team in 2020 naar Tokyo. Supergaaf! Wil je meer lezen over deze topprestatie, dat kan bij het ED.

Lees ook:

john jorritsma

Mysterie opgelost: zoveel verdienen de burgemeester en wethouders van Eindhoven

Burgemeester John Jorritsma en alle wethouders van Eindhoven kunnen straks met een blij(er) gezicht ...
Coffeelab Eindhoven

5 x de beste koffietentjes volgens local Sam: ‘Leuk dat deze zaak verborgen zit’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste ...
Opening Brainport

Koning Willem Alexander was in Eindhoven en wij waren erbij!

Koning Willem-Alexander was donderdag in Eindje voor de de officiële opening van de Brainport Indust...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.