Weekendnieuws: dode vrouw gevonden aan Methusalemplein en volgende fase Vestdijk bekend

Door Ankie de Turck 22 april 2019

Tijdens dit prachtige Paasweekend ben je hoogstwaarschijnlijk de hort op geweest. Fietsen, brunchen, terrasjes pakken, picknicken in het park… En even geen tijd gehad om het nieuws in Eindhoven te volgen. Daarom hebben wij wat belangrijk nieuws voor je op een rijtje gezet.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Dode vrouw aangetroffen aan het Methusalemplein

In een woning aan het Methusalemplein in Eindhoven is zondagmiddag een dode vrouw aangetroffen. Vermoedelijk gaat het om een misdrijf, aldus de politie. Een man is aangehouden. Hij zou zich zelf bij de politie hebben gemeld. De woning waar de vrouw werd gevonden ligt op de vierde verdieping van een appartementencomplex. Het Methusalemplein is gelegen in een zijstraat van de Tongelresestraat, vlakbij de Vestdijk.

Bron: ED

Eerste ontwerp kantoorgebouw Edge online

Foto: Edge/OVG Real

De eerste plaatjes van het gebouw aan de Stationsweg zijn online verschenen. Er komt een kantoorgebouw van 41.000 vierkante meter aan de Dommel en de Stationsweg, tegenover de Effenaar. Ook komen er driehonderd parkeerplaatsen. Behalve 26.000 vierkante meter kantoren komen er ook een sportschool, een café/restaurant en een dakterras, allemaal voor gezamenlijk gebruik van huurders en bezoekers.

Bron: ED

Tijd voor de volgende fase van het ‘project’ Vestdijk

Foto: Jasper Scheffers

Precies na de Paasdagen gaat het volgende gedeelte van de Vestdijk weer open, zo werd dit weekend bekend. Er worden ook weer nieuwe straten afgesloten, dus even opletten weer.

Vestdijk Eindhoven open

En weer gaat er een stuk van de Vestdijk open!

Na Pasen gaat het volgende stukje Vestdijk weer open. Eindelijk kunnen we weer ongestoord doorrijden...

Lees ook:

Lepeltje Lepeltje Eindhoven

Goed nieuws: ook dit jaar kunnen we weer smullen bij Lepeltje Lepeltje

Goed nieuws: foodfestival Lepeltje Lepeltje keert traditiegetrouw terug naar Eindhoven, in het Anne ...
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.