Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van indebuurt naar uitdebuurt: Ankie de Turck has left the building

Door Ankie de Turck 26 april 2019

Nou, jeetje, hoe begin je zo’n allerlaatste artikel? Weet ik veel, het moet ook weer geen drama worden ofzo. Ik ga indebuurt Eindhoven verlaten. Bam! Ontzettend jammer, maar het is tijd om te moven.

Letterlijk, want ik ga uitdebuurt en verhuizen naar een andere stad. Een stad waar de mensen alles wat je zegt in twijfel lijken te trekken – ‘Heuj, hoe ist nou?’ ‘Ja, goed. Ik heb net een vakantie geboekt.’ ‘Wél?’ – waar je iedereens maat bent én de plek waar de liefde woont. Mijn liefde, althans.

Mee in de rugzak

De afgelopen jaren heb ik indebuurt Eindhoven van een ukkie van een maand oud zien uitgroeien tot een volwassen platform met 17.000 volgers op Facebook en een bereik waar je u tegen zegt. Dat maakt trots. Ruim twee jaar lang mooie gesprekken, soms ontroerende verhalen, hier en daar een primeur en ontzettend veel ontmoetingen. Soms buikpijn van jullie (eerlijke) reacties en vaak een vette glimlach bij het lezen van lieve mails. Ik neem het allemaal met me mee in mijn rugzak naar Helmond (there, I said it!).

Veur m’n eige

Dank voor het lezen, het reageren, de mooie foto’s die jullie stuurden en het meedenken. De grootste les die ik heb geleerd, is dat ik niet kan stoppen met schrijven. Geen optie. Dus ga ik daar gewoon mee door.

Hoppetee!

Dus tja, ik trek mijn flippers aan, zet mijn zwembril op, knijp mijn neus dicht en spring. Hoppetee, zo het diepe in.

Houdoe!

adv.