Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Trots! Eindhovens restaurant tweede in verkiezing leukste naam van 2017

Door Ankie de Turck 5 januari 2018

De naamexperts van De Naamafdeling gaan elk jaar op zoek naar de beste bedrijfsnamen tijdens de Namespotting verkiezing. Voorgaande winnaars zijn wolwinkel Wolhalla (2016) en mollenbestrijder De Laatste Hoop (2015). 3 januari werden de winnaars van 2017 bekendgemaakt op radio 538. En wat denk je? 

Het Eindhovense biefstukrestaurant So de Jus is geëindigd op de tweede plek! Welk restaurant? Nou, dat is dus het mooie, want ze zijn nog niet eens geopend! Gelukkig hoeven we daar niet heel lang meer op te wachten, binnenkort kunnen we er allemaal in een mals biefstukje gaan prikken. Natuurlijk houden wij je op de hoogte als het zover is.

De opvallendste bedrijfsnamen

Elke maand verzamelt het namespotting-team de merkwaardigste en opvallendste bedrijfs- en merknamen. Eind van het jaar werd daar een top 30 van gemaakt. Juryvoorzitter Hans Prummel: “De Namespotting verkiezing wordt georganiseerd om het belang van een goede merknaam te benadrukken. Een slim gevonden merknaam vertelt op een originele wijze iets over het aanbod, is onderscheidend, kent meerdere lagen en bevat eventueel ook nog een kwinkslag. Bekijk hier alle genomineerden. Mineraalwaterfles Eau Eau Den Haag ging er dit jaar met de eerste prijs vandoor.

Uiteraard hebben we hier in Eindhoven nog veel meer creatieve ondernemers. Check deze Eindhovense bedrijfsnamen maar eens!


Meer over So De Jus ontdekken?

So De Jus restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 23:00

Grote Berg 4, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.