Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Singles opgelet! Deze boeren uit Boer Zoekt Vrouw wonen maximaal een uurtje van Eindhoven af

Door Chloë van der Smitte 15 september 2019

Hee vrijgezelle vrouwen uit Eindhoven! Lijkt daten met een boer je wel wat? Dan zat jij laatst vást achter de buis gekluisterd om kennis te maken met de nieuwe boeren van Boer Zoekt Vrouw. Er zitten geen Eindhovense boeren bij, maar wij zochten uit welke boeren een beetje in de buurt wonen. Maximaal een uur rijden is best te doen, toch?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Boer Willem

Boer Willem. Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Boer Willem woont in Hei- en Boeicop. Dit ligt onder Nieuwegein, op zo’n 50 minuten rijden vanaf Eindhoven. Willem is 26 jaar en heeft een melkveehouderij samen met zijn moeder. Samen met zijn moeder melkt hij zo’n veertig koeien iedere dag, in de zomer met een weidemelkwagen. Daar kan hij zo van genieten dat hij niet zo nodig op vakantie hoeft. Willem zoekt een vrouw die niet dominant is (dat lijkt hem een eigenschap die hij niet ziet zitten) en die het liefste een christelijke achtergrond heeft (of daarvoor open staat). Zelf is Willem naar eigen zeggen ‘loyaal en zachtaardig’ en wil hij ‘het beste voor elkaar’. Ook vind hij het belangrijk om zijn woord te houden.

Boer Geert

Boer Ronald. Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Boer Geert mag ook in ons lijstje. Hij woont in het Brabantse Oeffelt, dat ligt onder Nijmegen op zo’n 55 minuten rijden van Eindhoven. Deze goedlachse boer heeft een akkerbouw en jongvee bedrijf. Hij is 51 jaar en houdt van gezelligheid en uitgaan. Opvallend trouwens is dat boer Geert als enige boer werd ondertiteld, net als naamgenoot ‘Geile Geert’ destijds… Al zes jaar is hij gescheiden, hij is gek op gebakken piepers, maar toch vooral op vrouwen. Een beetje charmeren kan hij wel. “Ze moet lief, aardig en verstandig zijn. En ze moet ook een beetje de wauw-factor hebben”, zegt hij over zijn ideale vrouw.

Schrijf een brief!

Gaat jouw hart sneller kloppen bij een van deze boeren? Dan kun je ze een brief schrijven natuurlijk! Via deze link kun je je favoriete boer een bericht sturen.

Lees ook:

Jot de Beer

Video: Oud-Cooks eigenaresse Jot de Beer komt op TV!

Ouder worden. We moeten er allemaal aan geloven. De een is supergezond, sport en gaat vroeg naar bed...
hotter than my daughter

Ready, Set, Action! 4 x deze Eindhovenaren deden mee aan een reality show

Wie is de Mol, Temptation Island, Boer zoekt Vrouw – televisie-minnend Nederland smúlt van een goede...
harrie-exonthebeach

Eindhovenaar en Ex on the Beach-ster Harrie Snijders krijgt een eigen realityserie!

Ja, geef maar toe! Stiekem miste je Harrie Snijders al op je beeldscherm nu het seizoen van 'Ex on t...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Shownieuws

adv.