Peugeot Nefkens is verbouwd. Kom maar kijken!

Aangeboden door Nefkens Peugeot Eindhoven 4 april 2019

Je hebt het waarschijnlijk al gezien; dat enorme pand op de hoek van de Geldropseweg en de rondweg, daar kijk je niet zomaar overheen. Peugeot Nefkens is gerenoveerd en niet zo’n beetje ook. In zeven maanden tijd werd de oude showroom getransformeerd naar de nieuwe BlueBox huisstijl van Peugeot. Overal ter wereld zien de showrooms van Peugeot er nu precies hetzelfde uit, maar de vele duurzame elementen, die heeft Nefkens Eindhoven op eigen initiatief toegevoegd.

Het is een oase van rust en heel veel licht, wanneer je de gigantische showroom betreedt. De strakke grijze tegelvloer, witte consoles met daarachter beeldschermen waarop de acties en informatie te zien zijn. Veel blauwe elementen en overal transparant glas. “Het oude pand voldeed niet meer aan de nieuwe standaard van Peugeot”, legt Henri Vossenberg, directeur uit. “Met deze moderne uitstraling wil het merk haar slogan Motion & E-Motion kracht bij zetten. Ik vind het persoonlijk heel erg mooi. We zaten zeven maanden in een donker, dichtgespijkerd gebouw. De hele pui is eruit geweest en is nu vervangen voor grote glazen deuren. Heerlijk, al dat licht.”

Duurzaam

Aangezien de verbouwing nogal grondig werd aangepakt, besloot Nefkens Eindhoven ook maar meteen helemaal te verduurzamen. Henri: “Dat past bij deze tijd.  Zo wordt het pand verlicht door tweehonderd energiezuinige ledlampen, zijn alle ramen van isolatieglas en we willen zo min mogelijk papier gebruiken. In plaats van posters met acties, die na een aantal weken in de prullenbak verdwijnen, hebben we nu ledschermen waarop we communiceren en waarmee we onze klanten welkom heten. Daarnaast is de werkplaats zo ingericht dat afval gemakkelijk gescheiden en gerecycled kan worden.”

Tekst loopt door onder de foto

Nefkens Eindhoven
Foto: Nefkens Eindhoven

Dit gebouw is van ons allemaal

Hoewel het nieuwe pand al wel werd geopend voor vaste klanten, is er geen grootse feestelijke opening gepland. “Dat is omdat we graag iedereen willen uitnodigen om hier eens binnen te komen lopen”, legt Henri uit. “Ook als je géén auto komt kopen en zelfs als je geen Peugeot rijdt ben je welkom om een kijkje te komen nemen in de showroom. Niet alleen voor onze werknemers, maar voor heel Eindhoven is het een ingrijpende verbouwing geweest. Er komen elke dag duizenden mensen voorbij. Die zijn vast ook benieuwd wat er onder die zwarte doos vandaan is gekomen. Dit gebouw is een beetje van ons allemaal.”

Tekst loopt door onder de foto

Nefkens Eindhoven
Foto: Nefkens Eindhoven

Niet alleen Peugeots zijn welkom

Je bent van harte welkom om je auto, ook al is het geen Peugeot, voor reparatie en onderhoud naar de vernieuwde werkplaats te brengen. Al is het een oud bakkie. Henri: “Niet iedereen heeft een nieuwe auto natuurlijk. Mensen denken vaak onterecht dat een erkende dealer duurder is dan het welbekende ‘automannetje’, maar dat valt heel erg mee en ons personeel is heel vakkundig. Na een onderhoudsbeurt bij ons, kan je auto weer jaren mee.”

Hier een leuke video van de verbouwing:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nefkens Peugeot Eindhoven. Meer over Nefkens Peugeot Eindhoven ontdekken?

Nefkens Peugeot Eindhoven auto en mobiliteit

Nu gesloten08:00 - 18:00

Geldropseweg 191, , Eindhoven

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.