Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze nieuwe paal bij de Van Doorne Kiosk staat best wel heel erg in de weg

Door Arno de Natris 5 september 2017

Het is er nu erg mooi en netjes geworden. De Wim van Doorne Muziekkiosk heeft een strak nieuw plein. Er is echter een klein ontwerpfoutje. Iemand heeft een lantaarnpaal recht voor het podium gepland en geplaatst. Haal ‘m eens weg en wel heel snel, als het kan.

Als je bij Summer in the Sixties was, dan viel het je misschien ook op. Er staat ineens een paal, dus. Niet om te paaldansen of om een dak te ondersteunen, maar ‘gewoon’ een straatlantaarn. Uiteraard, geen wereldramp en er zullen geen evenementen afgelast worden. Toch is het de Van Doorne Kiosk een doorn in het oog.

“Lieve gemeente Eindhoven, Gemeenteraad Eindhoven, begrijp ons niet verkeerd.. wij en het Stadspaviljoen zijn echt heel erg blij met het nieuwe plein voor onze kiosk! Maar… zoek de verschillen voor en na… die lantaarnpaal had voor ons echt niet gehoeven en is niet echt handig… mag die alsjeblieft weg?!”‘, aldus een oproepje (met veel toffe, hilarische reacties) op Facebook.

Gemeenteraadslid Ward Overeem (PvdA) gaat de gemeente nu verzoeken de lantaarn te verplaatsen of helemaal weg te halen. Met spoed want volgende week zaterdag is er weer een evenement bij de kiosk.

 

Meer over

Opmerkelijk

adv.