Zet in je agenda: een jaar lang gratis ijs winnen bij de opening van Baskin-Robbins

Door Ankie de Turck 15 maart 2019

Op donderdag 21 maart gaat Baskin-Robbins open in Eindhoven. En dat gaat niet stilletjes aan ons voorbij: ze hebben een openingsactie verzonnen die bijna te mooi lijkt om waar te zijn.

Een jaar lang gratis ijs

Er zijn al vier ijswinkels van Baskin-Robbins in Nederland en Eindhoven kan dan natuurlijk niet achterblijven. De grand opening is dus op 21 maart. Wil je een jaar lang gratis ijs winnen? Zorg dan dat je al vroeg in de rij staat. Om 11.00 uur gaan de deuren open. De eerste vijftig zoetekauwen ontvangen een jaar lang gratis ijs en de vijftig klanten daarna mogen 31 dagen lang een ijsje komen halen. Er zijn 31 smaken, dus je kunt álles proeven. Om kans te maken moet je wel een halve liter ijs kopen. Maar dat komt wel op, toch? Zorg dat je je legitimatiebewijs bij je hebt, want de prijzen zijn persoonsgebonden.

Milkshakes, Belgische wafels en churros

Ze verkopen er trouwens niet alleen ijs, maar ook gedecoreerde milkshakes, koffie, warme chocolademelk, Belgische wafels, crêpes, churros en heerlijke cookies en brownies.

Lees ook:

Restaurant Dadawan

Video: Lange rij bij de opening van Restaurant Dadawan

Wat doe je als je new bent in town en je wilt dat je toko meteen de eerste dag vol zit? Nou, dan ser...
Koningsdag Eindhoven 2019

Yes! Koningsdag 2019 valt op een zaterdag en dit is er te doen in Eindhoven

Koningsdag 2019 staat alweer bijna voor de deur. Natuurlijk is er ook dit jaar weer van alles te bel...
  • Wil jij een 'Nieuw in Eindhoven' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Eindhoven.

adv.