Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes: duurzame cadeauwinkel WAAR komt weer terug naar Eindhoven!

Door Chloë van der Smitte 27 november 2019

Jaaaa, we krijgen weer een WAAR-winkel in het centrum van Eindhoven! Na twee jaar keert het duurzame winkelconcept terug naar onze stad. De zaak opent aanstaande zondag 1 december de deuren. Precies op tijd voor de feestdagen! Wie, wat, maar vooral waar? We vertellen je er alles over! 

‘WAAR zijn ze nou?’ Die vraag kreeg de cadeauwinkel steeds vaker vanuit Eindhoven de afgelopen maanden. Maar ze zijn terug: er komt een gloedjenieuwe winkel op een fijne locatie, namelijk aan de Vrijstraat 6 midden in het centrum!

Cadeau’s met een verhaal

Bij WAAR verkopen ze cadeau’s met een verhaal, vertelt communicatiemedewerker Esther Krak. “Alles wordt met liefde en zorg gemaakt. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen of handgemaakte manden.”

Tekst loopt door onder de foto

25e vestiging

Esther is trots dat ze weer terugkeren in Eindhoven. “We zijn hard aan het groeien en openen regelmatig nieuwe winkels. Zondag openen we onze 25e vestiging in de binnenstad van Eindhoven.”

Trotse uitbater

De trotse uitbater is franchisenemer Bert Bekker (53). Als geboren en getogen Eindhovenaar kan hij niet wachten om de deuren van zijn winkel open te gooien. “Het wordt een mooie winkel, net als de vorige aan de Hermanus Boexstraat. Alleen het assortiment is natuurlijk wel vernieuwd. Zo vind je straks meer etenswaren bij ons, maar ook de collectie van Piet Heijn Eek is toegevoegd en verkopen we duurzaam geteelde planten. Benieuwd? Je bent van harte welkom om vanaf zondag een kijkje te nemen!”

Lees ook:

kapper eindhoven

Als je haar maar goed zit: dit zijn de 10 allerbeste kappers van Eindhoven!

Wow, jullie reageerden massaal op ons oproepje met wie jouw favoriete kapper is! Een bad hair day in...
stadsbos vdma

Wow! Eindhoven krijgt een stadsbos in hartje centrum

Hoe gaaf: op slechts twee minuten lopen van het centraal station komt straks een stadsbos. Dat is he...
parkeren eindhoven centrum gratis

5 x restaurants in Eindhoven met gratis (!) parkeerplaats voor de deur

Je hebt zin om vanavond buiten de deur te eten, maar het regent pijpenstelen. Wat nu? Bij veel eetge...
  • Wil jij een 'Nieuw in Eindhoven' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Eindhoven.

adv.