Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes: de tweede Big Bazar in Eindhoven gaat bijna open!

Door Rachèl Sloven 21 oktober 2019

We kunnen binnenkort nóg meer koopjes scoren in Eindhoven! Winkelketen Big Bazar gaat uitbreiden. In totaal komen er in heel Nederland zo’n vijftig winkels bij en in Eindhoven hebben we vanaf donderdag 24 oktober een tweede filiaal aan de Woenselse Markt.

Ben de Laat regiomanager Zuid-Nederland, heeft er zin in: “We zijn superblij dat we op een van de mooiste plekken van Eindhoven ons assortiment kunnen laten zien. De Woenselse Markt trekt veel mensen met al die verschillende winkels en met op zaterdag de weekmarkt voor de deur, denken we dat er best wel wat mensen zullen komen binnenlopen bij ons.”

Goedkoop parkeren

In Eindhoven hadden we al een vestiging van Big Bazar in Winkelcentrum WoensXL. “Onze winkel is ongeveer vierhonderd vierkante meter”, zegt Ben. “Dat is iets kleiner dan in Woensel, net als het assortiment. Het is een soort kleiner broertje van die andere winkel. Maar nog steeds een flinke zaak, vol met mooie betaalbare spullen.” Deze Big Bazar is voor iedereen toegankelijk. Dus ook voor kinderwagens en rolstoelen. Voor de deur is een enorme parkeerplaats waar je goedkoop je auto kwijt kunt. Ook heel handig.”

Tekst loopt door onder de foto

Maak van je huis een spookhuis…🎃 Nu bij Big Bazar grieeeezelig veel voor Halloween.Spook door onze folder of kom naar de winkel! http://bit.ly/2B5914m

Posted by Big Bazar on Wednesday, 16 October 2019

Kleurwedstrijd

Op donderdag 24 oktober wordt Big Bazar om 09.00 uur feestelijk geopend. Ben: “Dat wordt leuk. Kinderen krijgen een kleurplaat die ze thuis kunnen inkleuren. Als ze ‘m komen inleveren krijgen ze een kleine prijs én we hangen ‘m op in de winkel. Na een week kiezen we daar de mooiste uit en de winnaar mag een cadeau uitzoeken van € 10,-.”

Prijzen en cadeaus

Ook voor de ‘grote mensen’ heeft Big Bazar een welkomstcadeautje: de eerste 15 betalende klanten die minimaal € 10,-hebben besteed krijgen een cadeaukaart van € 7,50. Ben: “Ook maak je kans om tot en met zondag 27 oktober een cadeaukaart van € 10,- te winnen. Plaats je kassabon (voorzien van naam en telefoonnummer) in een tombola en aan het eind van de dag zal onze bedrijfsleider daar een kassabon uit halen. De winnaar wordt gebeld en mag zijn prijs komen ophalen. Sowieso krijgen alle betalende klanten een Big Bazar Big Shopper zolang de voorraad strekt.”

Tekst loopt door onder de foto

Bizar Goedkoop

“Alles bij Big Bazar is bizar goedkoop”,  gaat Ben verder. “En we hebben veel! Denk aan producten voor persoonlijke verzorging en aan make-up. We hebben schoonmaakartikelen voor in huis en daarbuiten, klus- en kookgerei, alles voor je huisdier, je auto of je fiets. Ook verkopen we kleding en heel veel food zoals snoep en chips en frisdranken. Daarnaast spelen we altijd in op de actualiteit en vind je bij ons volop spullen voor Halloween, Sinterklaas, Kerst. En we verkopen klein vuurwerk.”

Lees ook:

Designwinkels Eindhoven

Dit zijn de vetste designwinkels in Eindhoven

Designgekkies opgelet! Je wist natuurlijk allang dat Eindhoven een goede stad is als je van design h...
& other stories

7 x deze winkels missen jullie nog in Eindhoven

Shoppen in Eindhoven is top! Toch wijken we nog wel eens uit naar een andere stad voor een aantal wi...
Jase & Joy

Ex-Intertoys-ondernemers zijn een nieuwe speelgoedketen begonnen en in Eindhoven zit er ook een!

Jase & Joy heet de nieuwe speelgoedketen die sinds zaterdag open is. Hij is opgericht door zeven ex-...
  • Wil jij een 'Nieuw in Eindhoven' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Eindhoven.

adv.