Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We hebben een nieuwe hotspot in Eindhoven: Lucie Cocina!

Aangeboden door Lucie Cocina Bar en Restaurant 18 februari 2020

We hebben in Eindhoven een heleboel gezellige plekken waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen óf dineren. Sinds 7 februari hebben we er eentje bij waar je dat allemáál kunt doen! In het pand aan de Kleine Berg, waar tot vorige zomer Javaans Eetcafé zat, opende Lucie Cocina haar deuren.

Wanneer we naar de website én de Facebookpagina gaan, loopt het water ons meteen in de mond. Eggs benedict, brioches, tostadas, mosselen, vongole, oesters en geweldige gerechten om te delen. Wat dacht je van kalfszwezerik met paddenstoelen, steak tartaar en tataki van tonijn? Nou, wij zijn alvast verkocht.

Tekst loopt door onder de foto

Posted by Lucie Cocina on Wednesday, 12 February 2020

Geen tapasrestaurant

Alles hier ademt Spanje, maar dit is niet het zoveelste tapasrestaurant. Veel kleine hapjes, dat wel, maar nét wat specialer dan anders. En mooie gerechten met heerlijke wijnen. Het is ook nog eens prima betaalbaar allemaal. Hier is het goed toeven waarschijnlijk. Wij hebben alvast een nieuwe lievelingsplek!

  • Wil jij een 'Nieuw in Eindhoven' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Eindhoven.

adv.