Vet! Je kunt nu een Escape Tour doen door Eindhoven

Door Ankie de Turck 21 maart 2019

Je kunt nu in de open lucht op zoek naar de geheime uitgang van de stad tijdens de Escape Tour Eindhoven. Dat wordt opdrachten uitvoeren en aanwijzingen opvolgen. 

Het verhaal draait om Benjamin, het neefje van Frits Philips. Hij had in de Tweede Wereldoorlog de belangrijke taak om een geavanceerde afluisterzender buiten de stad af te leveren, zonder dat de Duitsers dit te weten kwamen. Tijdens de Escape Tour Eindhoven stappen jullie in de voetsporen van Benjamin, de onbekende held van Eindhoven.

Spelen wanneer je wil

Het handige van de Escape Tour is dat je niet gebonden bent aan vaste tijden; je kunt het spel spelen wanneer je maar wil. Je betaalt het spel via iDeal en de instructies ontvang je vervolgens per mail. In groepjes van twee tot vijf personen kun je daarna binnen twee uur proberen de uitgang te vinden. De zoektocht begint op het Stationsplein. De kosten? € 49,95 per team. Meer info vind je hier.

Lees ook:

Koningsdag Eindhoven 2019

Yes! Koningsdag 2019 valt op een zaterdag en dit is er te doen in Eindhoven

Koningsdag 2019 staat alweer bijna voor de deur. Natuurlijk is er ook dit jaar weer van alles te bel...
Flessenactie Daan

#Doeslief: 6 x deze Eindhovenaren doen allemaal iets liefs voor een ander

Je hebt het vast al voorbij zien komen. De #Doeslief-campagne van SIRE, die bedoeld is om mensen bew...
  • Wil jij een 'Nieuw in Eindhoven' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Eindhoven.

adv.