Nieuw: Tumble ‘N Dry komt in de Heuvel

Door Noortje de Vries 12 februari 2018

Er zijn al winkels van Tumble ‘N Dry te vinden in onder andere Tilburg, Utrecht en Maastricht. En daar kunnen we nu ook Eindhoven aan toevoegen. De nieuwste zaak in de Heuvel opent in februari en wordt het tiende filiaal  in Nederland.

Op dit moment wordt er nog druk geklust in het pand naast H&M, maar we stapten toch even naar binnen. Een precieze datum is nog niet bekend, maar dat de winkel heel snel opengaat is zeker. We houden het in ieder geval nauwlettend voor je in de gaten.

Meer dan 600 winkels

In 2007 startte het van origine Nederlandse label met de ambitie om stoere, frisse, comfortabele en betaalbare kinderkleding te ontwerpen voor actieve, coole kids tussen de 0-16 jaar. Nu, ruim tien jaar later, is het merk verkrijgbaar in meer dan 600 kinderkledingspeciaalzaken in Nederland, Scandinavië, België, Duitsland, Spanje, Oost-Europa, Canada, Japan, Italië, Griekenland, Zwitserland en Australië.

[mc4wp_form id=”13″]

Tumble ‘N Dry kinderkleding

heuvelgalerie 148, Eindhoven

Bekijk meer:kinderkleding
  • Wil jij een 'Nieuw in Eindhoven' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Eindhoven.