Nieuw: Erotisch warenhuis Miranda is geopend (en wij namen een kijkje)

Door Ankie de Turck 21 april 2018

Het gonsde al even door de straten van Eindhoven. In het pand waar we vroeger naartoe gingen om stevige stappers te kopen bij Verkuilen, kunnen we nu terecht voor héél andere zaken.

Erotisch warenhuis Miranda is met haar zeshonderd vierkante meter de grootste winkel in seksspeeltjes van Brabant. Van panty’s tot vibrators en van bordspellen tot heel kinky spul. Na een rondje door de winkel kunnen we dan ook met zekerheid stellen dat iedereen hier aan zijn of haar trekken komt.

Lage drempel

De winkel is ruim opgezet en heeft een gezellige, lichte, chique uitstraling. Geen schimmig gebeuren. Verre van dat. De drempel om hier binnen te stappen is laag, je hoeft niet eerst snel over je schouders te kijken of iemand je ziet alvorens een sprintje naar binnen te trekken.

Net als bij de Appie

Maar goed, onder het mom van ‘we zijn van indebuurt en dus gewoon hartstikke aan het werk’ lopen we naar binnen alsof we dit dagelijks doen. Gewoon, net als bij de Appie. We worden verwelkomd door een sexy dame in een soort van bunnypakje en bedrijfsleider Peggy. “Kijk op je gemakje even rond en als er vragen zijn, laat het vooral leven weten.” Doen we!

Een flinke jongeheer

We kuieren meteen door naar achteren waar we wat zaken tegenkomen waarvan we niet wisten dat ze bestonden. Shocking! We roepen er iemand bij. Er staat een grote, hele grote, mega grote jeweetwelwat van rubber. Is dat dan meer ter decoratie, of hoe moeten we dat zien? “Nee hoor, dit wordt allemaal gewoon gebruikt”, vertelt een van de medewerksters. Hóe dan? Maar goed, laten we daar niet te lang bij stilstaan. Naast de flinke jongeheer staat ook een rij rubberen damesbillen. “Voel maar eens even, het lijkt net echt”, zegt de lieve dame die geduldig antwoord geeft op al onze vragen (en dat zijn er veel). Jeetje, ja, heel zacht. En toen stonden we dus ineens over een stel bipsen te wrijven. Het kan zomaar verkeren.

Hoe verder, hoe heftiger

“Achterin de winkel vind je de meest kinky artikelen. Dit om die drempel laag te houden. Het is voor jonge meiden en jongens die voor het eerst een sekswinkel binnenstappen al spannend genoeg. Daarom hebben we voorin het ‘zachtere’ aanbod liggen, zoals lingerie, kleine speeltjes, massageolie en sexy bordspellen. Hoe verder je doorloopt, hoe heftiger”, zegt Peggy.

Workshop kaa-uu-tee cakes bakken

De medewerksters zijn hartstikke lief en deskundig. Ze stellen je direct op je gemak. Er is zelfs een Miranda Café waar je even samen kan zitten voor advies. Of om gewoon even een bakkie te doen. Er worden hier ook regelmatig workshops gegeven. “Binnenkort hebben we hier een workshop cupcakes bakken”, verstaan we in eerste instantie. Maar nee: kaa-uu-tee cakes bakken. “Hartstikke populair voor vrijgezellenfeestjes of met vriendinnenclubjes”, zegt de medewerkster.

Na een uitgebreide fotoreportage – we kunnen hier niet alles plaatsen wegens 18+ – nemen we een laatste slok wijn, een paar nootjes uit het piemelbakje en proosten we op een leerzame avond. Ter info: iedereen die herkenbaar is op de foto’s heeft daar geen enkel probleem mee.

Foto: indebuurt

Meer over Miranda ontdekken?

Miranda speciaalzaken

Nu open10:00 - 22:00

Geldropseweg 79, Eindhoven

Bekijk meer:speciaalzaken
Bento sushi & fish

Nieuw: Bento Sushi & Fish aan Boulevard Zuid in Stratum

Boulevard Zuid in Stratum begint steeds meer compleet te worden. Natuurlijk hadden we er al de fijne...
Albert Heijn Het Veem

Nieuw: de Urban Appie in Het Veem is geopend!

Om stipt 11.00 uur gingen dan eindelijk die deuren open. Er is al veel te doen geweest rondom de nie...
  • Wil jij een 'Nieuw in Eindhoven' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Eindhoven.

adv.